Tjej målar

Design, Art & Fashion

Studera Design, Art och Fashion utomlands

Vill du lära dig mer om design, konst eller mode så har du hittat rätt. Ge tanken vingar och utbilda dig inom din passion! Blueberry samarbetar med flera specialiserade designskolor och stora universitet som erbjuder allt från Graphic Design, 3D Animation och Fine Arts till Interior Design (inredningsdesign), Fashion Design (modedesign), smyckesdesign och möbeldesign.

Inom mode- och designbranschen är det inte bara viktigt att ha en flashig utbildning utan även att ha en portfölj som visar vad du faktiskt kan åstadkomma. Därför arbetar vi med skolor som har nära samarbete med arbetslivet så att du får praktisk träning och förståelse för både nya och äldre tekniker. Efter många av utbildningarna kommer du ha en riktigt bra och välfylld portfölj som visar vad du klarar av att skapa.

Inom vissa utbildningar får du även lära dig projektledning och arbeta i team med studenter inom andra ämnen för att tillsammans skapa allt från event till produkter och kampanjer. Därmed sätts du i situationer som är relevanta i arbetslivet redan som student.

Tips på designskolor

Oavsett vilken inriktning du är intresserad av har Blueberry ett stort utbud och lång erfarenhet av att hjälpa studenter som vill studera konstnärliga ämnen. Här är några tips:

College & Universitet

Design, Art & Fashion - Blueberrys utbud av skolor