Sport, Fitness & Health

Studera Sport, Fitness & Health utomlands

För dig med ett brinnande sport- och hälsointresse och en dröm om att studera utomlands finns goda möjligheter oavsett var du vill studera. Du har många olika alternativ oavsett om du bara vill vara iväg en termin och läsa fristående kurser eller läsa en hel utbildning på flera år. Du kan både läsa praktiska och aktiva utbildningar eller studera den mer affärsmässiga sidan av sport och hälso-branschen med möjligheter till jobb i till exempel proffsklubbar.

Australien med TAFE Queensland i spetsen är en populär destination för studenter som vill utbilda sig inom Sports Development, Fitness och Personlig Tränare (PT). I Australien kan du även studera Surfing och Sports Management. Utöver detta finns det mängder av andra skolor som erbjuder Sport & Fitness. Här bredvid ser du olika specialiseringar inom Sport & Fitness som du kan läsa mer om: Fitness & PT, Surfing och Sports Management.

Vill du hjälpa andra att bli mer friska och välmående? Då kan kurser och program inom hälsa passa dig perfekt. Det finns otroligt många intressanta områden när det kommer till hur människan fungerar och varför vi tänker som vi gör. Bland annat kan du studera till sjuksköterska (Nursing), psykolog, socionom, sjukgymnast och massageterapeut utomlands. Eller varför inte studera näringslära (Nutrition)? Läs om de olika underämnena inom hälsa i listan här bredvid.

College & Universitet

Sport, Fitness & Health - Blueberrys utbud av skolor