studera utomlands i australien, studera på swinburne university of technology, melbourne

Studera i Australien - Studera i Melbourne

Swinburne University of Technology

Studera på Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology i Melbourne är ett modernt och innovativt universitet med riktigt hög kvalitet på sina prisvärda utbildningar. Swinburne har säkrat sin plats bland världens ledande universitet, rankad bland de top tre procent av universiteten i världen av QS, Times Higher Education och Academic Ranking of World Universities (ARWU). Utbildningarna på Swinburne University gör dig väl förberedd inför yrkeslivet. Det är ett personligt universitet med mindre klasser och lärarna ger mycket stöd till studenterna. Swinburne har ett oerhört brett kursutbud och du som student kan välja mellan otaliga ämnesområden. Bland annat är Engineering ett populärt ämne att läsa här. Som stad har Melbourne blivit listad i toppen bland världens bästa städer att bo i ett flertal år i rad enligt The Economist. Swinburne har även ett campus i Malaysia som vi på Blueberry representerar.

Swinburne University logo på blueberry.nu4 skäl att studera på Swinburne University of Technology

  • Deras grundare George Swinburne ville göra utbildning möjligt för alla, något som Swinburne University fortsätter att upprätthålla med flera stipendium.
  • Fokuserar på att studenterna ska vara helt färdiga för yrkeslivet.
  • Prisvärda utbildningar i bland annat Business, Engineering, Science, Design, Technology.
  • Campus centralt i Australiens näst största stad och kulturella centrum Melbourne.

Huvudcampus med 23 500 studenter i Melbourne

Swinburne University of Technology består av tre campus baserade i Melbourne som ligger i Hawthorn, Croydon och Wantirna och ett i Sarawaka, Malaysia. Med närhet till kollektivtrafiken erbjuder universitetets campusområden toppmoderna faciliteter och unika inlärningsmiljöer för att stödja dig i dina studier. De flesta internationella studenterna studerar vid campuset Hawthorn.

Hawthorn är universitetets huvudcampus med 23 500 studenter och det ligger 10-15 minuter från Down Town Melbourne. Du åker enkelt dit med spårvagnen som stannar vid campus. Campuset är centralt beläget och du har inte långt ifrån ett flertal restauranger, caféer, barer och butiker. Inom campusområdena hittar du studentboende, bibliotek, datasalar, sportanläggningar, studenthälsovård, affärer, restauranger, barer och caféer. Sist men inte minst organiserar universitetets många olika studentföreningar fester, sporttävlingar, resor och mycket annat för alla internationella studenter.

I den här videon kan du ta en 360 campus-tour på Swinburne University:

Forskning och undervisning av hög kvalitet

Swinburne har ett internationellt rykte för kvalitetsforskning som kopplar samman vetenskap och teknik med näringslivet och samhället. Universitetets rankning i akademiska rankningslistor speglar deras engagemang för högkvalitativ undervisning, forskning och forskarresultat. Universitetets högkvalitativa utbildningar och forskning i världsklass har lockat högt kvalificerade akademiker och utbildningsledare år efter år. Som student på Swinburne lär du dig av lärare i världsklass som inte bara har branscherfarenhet utan som också brinner för ämnena de undervisar i samt forskar inom sina områden.

Utbildningar på Swinburne University

I samarbete med Swinburne University of Technology erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Bachelor’s Degree – 3 till 4 år.
  • Master’s Degree – 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna här.

Spana in Swinburne University på sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Väldigt dedikerade lärare som tar bra hand om sina utlandsstudenter. Studierna håller god kvalitet och man blir inspirerad till att plugga på ett annat sätt.

– Malin A, Bachelor of Arts

Det känns som att många inte kommer iväg för att det är dyrt och för att det är svårt att hitta kurser. Det finns inte en chans i världen att jag kommer ångra att jag åkte när det är dags att betala tillbaka CSN lånet.

– Fabian J, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!

Jag älskar Melbourne! Kan absolut tänka mig att bo här i framtiden! Åh jag har definitivt valt rätt utbildning!

– Nadja C, Bachelor of Arts & Bachelor of Science

Studera i Melbourne

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Melbourne i Australien på blueberry.nu

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan