Studera i Australien - Studera i Melbourne

Swinburne University of Technology

Studera på Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology i Melbourne är ett modernt och innovativt universitet med riktigt hög kvalitet på sina prisvärda utbildningar. Swinburne ingår bland annat i World’s Top 400 Universities enligt Academic Ranking of World Universities. Swinburne har ett oerhört brett kursutbud och du som student kan välja mellan otaliga ämnesområden. Bland annat är Engineering ett populärt ämne att läsa här. Som stad är Melbourne listat som nummer 2 av världens bästa städer att bo i enligt The Economist, 2019. Swinburne har också ett campus i Malaysia som vi på Blueberry även representerar.

Utbildningarna på Swinburne University gör dig väl förberedd inför yrkeslivet. Det är ett personligt universitet med mindre klasser och lärarna ger mycket stöd till studenterna.

Swinburne University logo på blueberry.nu4 skäl att studera på Swinburne University of Technology

  • Deras grundare George Swinburne ville göra utbildning möjligt för alla, något som Swinburne University fortsätter att upprätthålla med flera stipendium.
  • Fokuserar på att studenterna ska vara helt färdiga för yrkeslivet.
  • Prisvärda utbildningar i bland annat Business, Engineering, Science, Design, Technology.
  • Campus centralt i Australiens näst största stad och kulturella centrum Melbourne.

Huvudcampus med 23 500 studenter i Melbourne

Swinburne University of Technology består av sex campus i Melbourne. De flesta internationella studenterna studerar vid campusen Hawthorn och Prahan.

Hawthorn är universitetets huvudcampus med 23 500 studenter och det ligger 10-15 minuter från Down Town Melbourne. Du åker enkelt dit med spårvagnen som stannar vid campus. Vid Prahan-campuset studerar närmare 7500 studenter och det här är universitetets kreativa centrum med utbildningar inom bland annat Design, Digital Media, Game Design och Animation. Campuset ligger vid sidan av den berömda gatan Chapel Street där du hittar flertalet restauranger, caféer, barer och butiker. Inom campusområdena hittar du studentboende, bibliotek, datasalar, sportanläggningar, studenthälsovård, affärer, restauranger, barer och caféer. Sist men inte minst organiserar universitetets många olika studentföreningar fester, sporttävlingar, resor och mycket annat för alla internationella studenter.

I den här videon kan du ta en 360 campus-tour på Swinburne University:

Utbildningar på Swinburne University

I samarbete med Swinburne University of Technology erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Bachelor’s Degree – 3 till 4 år.
  • Master’s Degree – 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna här.

Spana in Swinburne University på sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Väldigt dedikerade lärare som tar bra hand om sina utlandsstudenter. Studierna håller god kvalitet och man blir inspirerad till att plugga på ett annat sätt.

– Malin A, Bachelor of Arts

Det känns som att många inte kommer iväg för att det är dyrt och för att det är svårt att hitta kurser. Det finns inte en chans i världen att jag kommer ångra att jag åkte när det är dags att betala tillbaka CSN lånet.

– Fabian J, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!

Jag älskar Melbourne! Kan absolut tänka mig att bo här i framtiden! Åh jag har definitivt valt rätt utbildning!

– Nadja C, Bachelor of Arts & Bachelor of Science

Studera i Melbourne

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Adrian Schmidt, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan