Studera i England - Studera i Portsmouth

University of Portsmouth

Studera på University of Portsmouth

I den södra delen av England, precis vid havet, finner du kuststaden Portsmouth. I hjärtat av staden finns University of Portsmouth som är en väldigt populär skola med gott rykte. Härifrån har du en promenad på 10-15 minuters till den vackra sydkusten och endast 3 minuters promenad till butiker och restauranger. Från Portsmouth går det regelbundet tåg in till London som endast tar 90 min. Portsmouth har även blivit utnämnd till Storbritanniens näst bästa stad att bo i och det finns många fina ställen att utforska!

4 skäl att studera på University of Portsmouth

  • Generöst utbud av program med en väldigt hög nivå på utbildningen
  • Universitetet har en stark anknytning till arbetslivet och de allra flesta studenterna får snabbt jobb efter avslutade studier
  • Portsmouth är utsedd till Storbritanniens näst bästa stad att leva i och som student kan du utforska mycket under din studietid här
  • Mycket sport och träningsklasser att ta del av på campus och ett starkt fokus på välmående och hälsa

University of Portsmouth – högt rankat universitet

Ta en titt på videon nedan för att veta mer om universitetet, dess ranking och vad som lockar studenter till Portsmouth!

Att studera på University of Portsmouth

Universitetets campus sträcker sig över ett stort område med hela 40 byggnader, flera gräsområden, caféer och sällskapsytor. Skolan lägger ner väldigt mycket resurser på att ha de bästa lokalerna där studenter kan båda knyta nya kontakter och få studiero. 

University of Portsmouth erbjuder ett flertal olika utbildningar på kandidat- och masternivå. Populära ämnesområden är arkitektur, psykologi, miljö och international business. Universitetet har en stark anknytning till arbetslivet och ca 94% av alla examinerade studenter har idag ett jobb eller studerar vidare. Detta universitet är perfekt för dig som efterfrågar en genuin engelsk upplevelse, en hög nivå på studierna samt närhet till storstadspulsen i London.

Utbildningar på University of Portsmouth

I samarbete med University of Portsmouth erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study abroad – 1 till 2 terminer
  • Bachelor’s degree – 3 till 4 år 
  • Master’s degree – 1 till 2 år 

Läs mer om utbildningarna på University of Portsmouth här

Spana in University of Portsmouth i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan