Studera i England - Studera i Portsmouth

University of Portsmouth

Studera på University of Portsmouth

I den södra delen av England, precis vid havet, finner du kuststaden Portsmouth. I hjärtat av staden finns University of Portsmouth som är en väldigt populär skola med gott rykte. Härifrån har du en promenad på 10-15 minuters till den vackra sydkusten och endast 3 minuters promenad till butiker och restauranger. Från Portsmouth går det regelbundet tåg in till London som endast tar 90 min. Staden har blivit utnämnd som Storbritanniens billigaste studentstad vilket innebär att du kommer att kunna lägga mer pengar på roliga saker!

4 skäl att studera på University of Portsmouth

  • Generöst utbud av program med en väldigt hög nivå på utbildningen
  • Universitetet har en stark anknytning till arbetslivet och de allra flesta studenterna får snabbt jobb efter avslutade studier
  • Billig studentstad, vilket innebär att man som student kan upptäcka mycket under sin studietid här
  • Mycket sport och träningsklasser att ta del av på campus och ett starkt fokus på välmående och hälsa

Att studera på University of Portsmouth

Universitetets campus sträcker sig över ett stort område med hela 40 byggnader, flera gräsområden, caféer och sällskapsytor. Skolan lägger ner väldigt mycket resurser på att ha de bästa lokalerna där studenter kan båda knyta nya kontakter och få studiero. 

University of Portsmouth erbjuder ett flertal olika utbildningar på kandidat- och masternivå. Populära ämnesområden är arkitektur, psykologi, miljö och international business. Skolan har en stark anknytning till arbetslivet och ca 96% av alla examinerade studenter får ett jobb eller fortsätter sina studier inom sex månader. Detta universitet är perfekt för dig som efterfrågar en genuin engelsk upplevelse, en hög nivå på studierna samt närhet till storstadspulsen i London.

Utbildningar på University of Portsmouth

I samarbete med University of Portsmouth erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study abroad – 1 till 2 terminer
  • Bachelor’s degree – 3 till 4 år 
  • Master’s degree – 1 till 2 år 

Läs mer om utbildningarna på University of Portsmouth här

Spana in University of Portsmouth i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Lars Garvik, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan