Studera i Perth i Australien på blueberry.nu

Studera i Australien - Studera i Perth

Edith Cowan University

Studera på Edith Cowan University i Perth

Edith Cowan University ECU är perfekt för dig som vill studera på ett universitet med hög kvalitet och prisvärda kurser och som vill uppleva Australiens fantastiska natur och oändliga orörda vita stränder. Edith Cowan University ligger i Australiens fjärde största stad Perth, Western Australias metropol som kommer att överraska dig med sin charm, sina vackra stränder och av de större städerna i Australien är Perth den med flest soltimmar per år. Det är inte konstigt att staden ofta kallas ”Australia’s friendliest metropolis”. Du kommer inte att bli besviken på Perth!

Universitetet får höga betyg av våra studenter som stortrivs med både skolan och omgivningarna. Edith Cowan University har 14 år i rad fått högsta betyg av ”Good Universities guide” när det kommer till nivån på lärarna och antal nöjda studenter. Exempel på populära ämnen bland svenska studenter är Cyber Security/Counter Terrorism, Security, Music, Acting, Design, Business, Law, Exercise & Sports Science och Engineering.

Via ECU får du som inte har tillräckligt höga betyg från gymnasiet även chansen att gå första året på ECUs dotterskola – Edith Cowan College (ECC), som erbjuder mindre klasser och mer stöd från lärarna. Du läser då på ECC under ditt första år och kan gå direkt in till andra året på ECU.

OBS! Just nu har ECU ett par spännande stipendier att ta del av! Läs mer här.

Edith Cowan University logo på blueberry.nu
4 skäl att studera på Edith Cowan University i Perth

Stora möjligheter till jobb efter examen

Edith Cowan University har fått sitt namn från Australiens första kvinnliga parlamentsledamot, Edith Dircksey Cowan. På samma sätt som Cowan rev hinder som höll kvinnor borta från politiken, strävar universitetet efter att ta bort de barriärer som stänger ute många från att studera vid ett universitet. Statistik visar att Edith Cowan-studenter har mycket stora möjligheter att få bra jobberbjudanden efter avlagd examen.

Tre campus runt omkring Perth

Edith Cowan University är utspritt på tre campus och här studerar över 30 000 studenter varav ca 6 000 är internationella. De flesta utbildningar ges på huvudcampuset Joondalup, 25 minuters tågresa norr om centrala Perth. Många studenter läser också på Mount Lawley som är universitetets kreativa nav. Här studerar exempelvis designers, musiker, dansare och skådespelare vilket bidrar till universitetets kreativa atmosfär.

Campusanläggningarna är moderna och arkitektritade med en inbyggd lekfullhet. Det gör att Edith Cowan University verkligen sticker ut bland andra universitet. Förutom Joondalups många restauranger, kaféer, studierum, bibliotek, välutrustade laboratorier och studios hittar du också en imponerande sportanläggning. Joondalups Health and Fitness Center är i världsklass och du kan träna både individuellt och i grupp. På Edith Cowan University är volleyboll, basket, cricket, bordtennis, fotboll, fäktning och tennis populära studentsporter.

Läs mer om ECU-campusen här.

Utbildningar på Edith Cowan University

I samarbete med Edith Cowan University erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer
  • Bachelor’s degree – 3 år
  • Postgraduate Certificates – 1 termin
  • Postgraduate Diplomas – 2 terminer
  • Master’s degree – 1 till 2 år

Läs mer om utbildningarna på Edith Cowan University

Spana in Edith Cowan University i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Jag tycker att jag har valt en bra stad att studera i. Det är inte största fest staden men och istället är lite tystare men det är så jag vill ha det.

– Gunnar F, Bachelor of Business

Jag fick ett mail av min lärare om ett stipendium för en termins studier i Australien och ansökte om det och på den vägen är det.

– Lovisa T, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!
Stipendium vinnare kostnadsfri termin på ECU, Lovisa, Blueberry student, Perth, Australien, Ecith Cowan university, studera utomlands, ansök via blueberry.nu, stranden

Så länge man inte är rädd för sol, värme och sand är det en mycket trevlig plats att bo på.

– Tobias O, Bachelor of Counter Terrorism Security and Intelligence

Läs studentberättelsen här!

Perth är en väldigt lugn stad. Personligen tycker jag att det är människorna som gör staden, vilket umgänge du spenderar tiden med och vad ni gör. Bara att bonda med skolkamrater som har bil o körkort och göra en utflykt tillsammans!

– David V, Bachelor of Performing Arts

Studera i Perth

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Perth i Australien på blueberry.nu

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan