Studera i Australien - Studera i Perth

Edith Cowan University

Studera på Edith Cowan University i Perth

Edith Cowan University är perfekt för dig som vill studera på ett riktigt bra universitet men som kan tänka dig något annat än Australiens östkust. Edith Cowan ligger i Australiens fjärde största stad Perth, Western Australias metropol som kommer överraska dig med sin charm, sina stränder och Australiens kanske behagligaste klimat. Det är inte konstigt att staden ofta kallas ”Australia’s friendliest metropolis”.

Universitetet får höga betyg av våra studenter som stortrivs med både skolan och omgivningarna. Edith Cowan University har 8 år i rad fått högsta betyg av ”Good Universities guide” när det kommer till nivån på lärarna och antalet nöjda studenter. Exempel på populära ämnen bland svenska studenter är Security, Medicin (t ex Nursing), Music, Acting, Design, Business, Law och Engineering. Undrar du har bra surfingen i Perth är? Behöver vi säga mer än att det just på Edith Cowan University finns en Bachelor of Science i Surf Science & Technology?

OBS! Just nu har ECU ett par spännande stipendier att ta del av! Läs mer här.

Edith Cowan University logo på blueberry.nu
4 skäl att studera på Edith Cowan University i Perth

  • Mycket hög nivå på lärarna och stort utbud av utbildningar.
  • Med på listan över världens främsta universitet yngre än 50 år.
  • Studenterna erbjuds modernt boende på campus.
  • Perth erbjuder liv och rörelse, fantastiska stränder och underbart klimat.

Jag tycker att jag har valt en bra stad att studera i. Det är inte största fest staden men och istället är lite tystare men det är så jag vill ha det.

– Gunnar F, Bachelor of Business

Det är fantastiskt. Lärarna är otroliga, både privat och som lärare. De ger oss redskap att växa både som skådespelare och människor!

– Isabelle B, Bachelor of Arts

Perth är en väldigt lugn stad. Personligen tycker jag att det är människorna som gör staden, vilket umgänge du spenderar tiden med och vad ni gör. Bara att bonda med skolkamrater som har bil o körkort och göra en utflykt tillsammans!

– David V, Bachelor of Performing Arts

Stora möjligheter till jobb efter examen

Edith Cowan University har fått sitt namn från Australiens första kvinnliga parlamentsledamot, Edith Dircksey Cowan. På samma sätt som Cowan rev hinder som höll kvinnor borta från politiken, strävar universitetet efter att ta bort de barriärer som stänger ute många från att studera vid ett universitet. Statistik visar att Edith Cowan-studenter har mycket stora möjligheter att få bra jobberbjudanden efter avlagd examen.

Fyra campus runt omkring Perth

Edith Cowan University är utspritt på fyra campus och här studerar över 23 000 studenter. De flesta utbildningar ges på huvudcampuset Joondalup, 25 minuters tågresa norr om centrala Perth. Många studenter läser också på Mount Lawley som är universitetets kreativa nav. Här studerar exempelvis designers, musiker, dansare och skådespelare vilket bidrar till universitetets kreativa atmosfär.

Campusanläggningarna är moderna och arkitektritade med en inbyggd lekfullhet. Det gör att Edith Cowan University verkligen sticker ut bland andra universitet. Förutom Joondalups många restauranger, kaféer, studierum, bibliotek, välutrustade laboratorier och studios hittar du också en imponerande sportanläggning. Joondalups Health and Fitness Center är i världsklass och du kan träna både individuellt och i grupper. På Edith Cowan University är volleyboll, basket, cricket, bordtennis, fotboll, fäktning och tennis populära studentsporter.

Läs mer om campusen här.

Utbildningar på Edith Cowan University

I samarbete med Edith Cowan University erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Undergraduate Associate Degrees – 2 år .
  • Undergraduate Bachelor Degrees – 3 år.
  • Postgraduate Certificates – 1 termin.
  • Postgraduate Diplomas – 2 terminer.
  • Postgraduate Masters – 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna på Edith Cowan University.

Spana in Edith Cowan University i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Jag vill verkligen tacka Blueberry, Calle Flygare och WAAPA / Edith Cowen University för den här unika möjligheten jag har fått att bygga vidare med Bachelor of Performing Arts!

Julia Landberg

Läs mer

Så länge man inte är rädd för sol, värme och sand är det en mycket trevlig plats att bo på.

Tobias

Läs mer

Det kändes väldigt overkligt, roligt och nervöst att jag vann en gratis termin på ECU. Men såklart hur kul som helst!

Johanna Aspeteg

Marketing Manager

Läs mer

Studera i Perth

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Jennifer Lindholm, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan