Studera i Malaysia - Studera i Kuching på Borneo

Swinburne University of Technology Borneo

Studera på Swinburne University of Technology Borneo

Australian degree, Malaysian cost! Swinburne University of Technology Borneo i Kuching i Malaysia är den malaysiska delen av Swinburne University of Technology, ett högt aktat universitet från Australien. Utlandsstudier här är betydligt billigare än i de flesta andra länder och undervisningen ges på engelska. Du studerar efter samma upplägg som du gör på huvudcampuset i Melbourne, Australien. Föreläsarna kommer inte bara från Australien och Borneo utan rekryteras från olika delar av världen.

Swinburne University of Technology Borneo ger dig chansen att kombinera utbildningen med exotiska upplevelser och långa sandstränder. Du kan studera både 1-2 terminer som Study Abroad eller läsa hela utbildningar.

4 skäl att studera på Swinburne University of Technology Borneo

  • Bra och mycket prisvärda utbildningar med samma upplägg som moderuniversitetet i Australien. Australian degree, Malaysian cost.
  • Nära till exotiska naturupplevelser och fina stränder på Borneo.
  • Behagligt klimat året om.
  • Nära till många spännande länder och städer i Asien.

Sagolika Borneo

När du studerar på Swinburne University of Technology Borneo befinner du dig i Malaysiska Borneos största stad Kuching. Kuching är huvudstaden i Sarawak-provinsen och här bor ungefär 700 000 människor inklusive ca 2000 studenter från nästan 30 olika länder. Kuching har blivit utsedd till Sydostasiens bästa stad att i bo i och har bland annat fått pris av WHO. Staden är ren och infrastrukturen är väl uppbyggd.

Tack vare den avslappnade atmosfären och utbudet av barer, klubbar och restauranger så är Kuching även en härlig studentstad. Universitetet ligger i utkanten av Kuching, ungefär 15 minuter från centrum.

Även om området inte är så stort så samsas här över 30 olika befolkningsgrupper som alla firar sina egna högtider och har sina egna kulturer och traditioner. Det gör att människorna är väldigt öppna mot omvärlden. Kuching har dessutom blivit en populär destination för ekoturism tack vare sina många nationalparker i området.
Läs mer om Kuching och Borneo här.

Utbildningar på Swinburne University of Technology Borneo

I samarbete med Swinburne University of Technology Borneo erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Bachelor’s Degree – 3 till 4 år.
  • Master’s Degree – 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna här.

Spana in Swinburne University of Technology Borneo på sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Anledningen till att jag valde att åka till Malaysia och Borneo var att jag ville uppleva någon helt ny kultur och åka till en stad där jag inte visste vad jag skulle förvänta mig.

Elin Larsson

Läs mer

Jag valde Swinburne på Borneo av flertalet anledningar. De primära anledningarna var: en unik kulturkontrast, spännande natur, lugn stadsmiljö, extremt billiga levnadskostnader och utmärkta resmöjligheter för att upptäcka andra delar av Asien! Den känslan av att ha föreställt sig något så starkt till att faktiskt vara där på plats var bortom verkligheten för oss!

Rushi Gupta

Läs mer

Denna utbytestermin har utan tvekan varit något jag kommer minnas resten av livet. Jag har sett och upplevt saker jag endast kunnat drömma om, något jag är evigt tacksam för. För att göra andras framtida utlandsstudier lika minnesvärda har jag en del tips från mig som självutnämnd ”Study Abroad Coach”.

Simon Sternberg

Läs mer

Studera i Kuching på Borneo

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Malaysia

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Steven Engström, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan