Blueberries

Lediga jobb på Blueberry

Kul att du hittat till den här sidan och är intresserad av jobbmöjligheter på Blueberry!

Vi är fjorton personer som arbetar på Blueberry College & Universitet. De typer av tjänster som vi har på Blueberry för närvarande är: VD, Student Engagement Manager, Senior Area Manager, Area Manager, Marketing Manager, Marketing Specialist och Account Manager. Samtliga Blueberrys personal arbetar på kontoret i Stockholm. Numera är vi en del av Keystone Education Group.

Är du intresserad av att söka jobb hos oss? Prenumerera på lediga tjänster hos Keystone Education Group via länken här och håll utkik efter ledigt jobb hos just oss!

Ledig tjänst – Account Manager/Student Advisor

Som Account Manager ansvarar du för att i Sverige sälja in program och kurser på våra partneruniversitet utomlands. Du kommer aktivt arbeta med att etablera och bibehålla nära relationer med studenter och vägleda dem i deras val av utbildning utomlands. I din roll ingår även att initiera, planera och genomföra besök samt hålla i presentationer på informationsdagar, mässor och andra event. Läs mer om tjänsten och ansök här.

Ledig tjänst – Praktikplats hösten 2023 och våren 2024 inom marknadsföring.

Studerar du marknadsföring på YH-skola eller universitet och vill ha en spännande praktikplats där du får jobba med och utveckla dina kunskaper inom digital marknadsföring, då kan du vara den vi söker! Läs mer och sök till Praktikplats inom marknadsföring här!