Barcelona - Vy över stranden och havet

Studera i Spanien - Studera i Barcelona

EU Business School

Studera utomlands på EU Business School

EU Business School är en innovativ business-skola med campus i flera olika europeiska städer. Det största campuset finns i Barcelona, men du hittar även skolan i München och Geneve. EU Business School är ett populärt val för internationella studenter och samtliga kurser undervisas av lärare som själva har arbetserfarenhet från områdena de undervisar i. Detta innebär att undervisningen består av mycket praktiska inslag och kontakt med näringslivet är en självklar del av undervisningen. Tack vare att EU Business School erbjuder små klasser och nära kontakt med lärarna, får varje student möjlighet till att forma sin egen utbildning i samarbete med skolan.

logga-eu-business-school

4 skäl att studera på EU Business School

  • Studera i soliga Barcelona, med ett generöst utbud av bra restauranger och barer
  • Här kan du med en YH-examen läsa en Top Up på 1 år, vilket resulterar i en Bachelors degree
  • Små klasser och nära kontakt med lärarna
  • Kompetenta lärare med arbetserfarenhet inom de olika ämnena

Studera i Barcelona

Visste du att Barcelona inte bara är Spaniens näst största stad, utan också huvudstad i Katalonien? Här finner du ett brett utbud av bra shopping, många vackra byggnader, tapasbarer i varje hörn och självklart fotbollsmatcher i världsklass! Att det dessutom är ett varmt klimat och att det finns en strand mitt i staden, gör Barcelona till en väldigt attraktiv plats att studera. Tack vare bra förbindelser med både flyg och tåg är det inte svårt att utforska närliggande utflyktsmål och andra spanska städer. Glöm heller inte att ta en promenad längs den världskända boulevarden La Rambla. Här finns gatuartister och mängder av marknadsstånd och utställningar att besöka!

Utbildningar på EU Business School

I samarbete med EU Business School erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

Bachelor degree – 3 till 3,5 år
Top Up – 1 år
Master degree – 1 år

Spana in EU Business School i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Lars Garvik, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan