Barcelona - Vy över stranden och havet

Studera i Spanien - Studera i Barcelona, Studera i München

EU Business School

Studera utomlands på EU Business School

EU Business School är en innovativ business-skola med campus i flera olika europeiska städer. Det största campuset finns i Barcelona, men du hittar även skolan i München. EU Business School är ett populärt val för internationella studenter och samtliga kurser undervisas av lärare som själva har arbetserfarenhet från områdena de undervisar i. Detta innebär att undervisningen består av mycket praktiska inslag och kontakt med näringslivet är en självklar del av undervisningen. Tack vare att EU Business School erbjuder små klasser och nära kontakt med lärarna, får varje student möjlighet till att forma sin egen utbildning i samarbete med skolan.

logga-eu-business-school

4 skäl att studera på EU Business School

  • Studera i soliga Barcelona, med ett generöst utbud av bra restauranger och barer
  • Här kan du med en YH-examen läsa en Top Up på 1 år, vilket resulterar i en Bachelors degree
  • Små klasser och nära kontakt med lärarna
  • Kompetenta lärare med arbetserfarenhet inom de olika ämnena

Studera i Barcelona

Visste du att Barcelona inte bara är Spaniens näst största stad, utan också huvudstad i Katalonien? Här finner du ett brett utbud av bra shopping, många vackra byggnader, tapasbarer i varje hörn och självklart fotbollsmatcher i världsklass! Att det dessutom är ett varmt klimat och att det finns en strand mitt i staden, gör Barcelona till en väldigt attraktiv plats att studera. Tack vare bra förbindelser med både flyg och tåg är det inte svårt att utforska närliggande utflyktsmål och andra spanska städer. Glöm heller inte att ta en promenad längs den världskända boulevarden La Rambla. Här finns gatuartister och mängder av marknadsstånd och utställningar att besöka!

Studera i München

Centralt beläget i stadsdelen Theresienhöhe i staden, mellan platsen för Oktoberfest och Bavaria Park, omges EU Munich-campus av parker och grönområden. Byggnaden för EU Munich-campus rymmer toppmoderna lärandefaciliteter med golv till tak-fönster som välkomnar rikligt med naturligt ljus. 

Vår EU Munich-campus ligger på strategisk plats mitt i staden, tvärs över gatan från det historiska och livliga Theresienwiese-mässområdet, hem till världens största mässa, Oktoberfest. Många av byggnaderna som byggdes före 1920 har genomgått omfattande modernisering, och flera rekreationsområden har utformats i enlighet med stadens stadsplan för en grönare och mer kompakt miljö.   

Campusfaciliteter 

Utbyggd och omgestaltad år 2019, har denna ljusa och moderna campus på över 2 000 m2 toppmoderna lärandefaciliteter. De anpassade klassrummen, utrustade med den senaste tekniken, är ljusa och luftiga tack vare sina stora fönster som vetter mot en lövrik central innergård. Här slappnar den mångkulturella studentkåren av mellan föreläsningarna. Studenterna kopplar också av i studentloungen där de också kan spela bordfotboll eller ta en snabbmål och en kaffe. Biblioteket, perfekt för läsning, uppföljning av uppgifter och repetition, erbjuder en utmärkt studieplats för mer intensivt lärande. 

Utbildningar på EU Business School

I samarbete med EU Business School erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

Bachelor degree – 3 till 3,5 år
Top Up – 1 år
Master degree – 1 år

Spana in EU Business School i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan