Boende

Boende på London College of Fashion

Som en del av University of the Arts London kan London College of Fashion erbjuda sina studenter studentboende vilket gör att du har möjlighet att bo i närheten och kring campus. Läs mer om de olika alternativen nedan eller på University of the Arts Londons hemsida.

Hall of residence

University of the Arts London har en hel del Hall of Residence runt om i London, så när du gör din ansökan skriver du i dina topp 5 alternativ för att de ska hitta något som passar dig. Det finns olika alternativ för dig som student och UAL har valt att prioritera internationella studenter. Det är högt tryck på boende och studenter bör därför ansöka om boende tidigt efter deras ansökan blivit godkänd.

Läs mer om de olika Hall of residence här.
Läs mer om hur boendet i Hall of residence går till här.

Private Accommodation

Studenter kan självklart också välja att hitta boende på egen hand i London. University of the Arts London har tips och tricks samt förslag för dig som internationell student som inte bott i London tidigare.

Läs mer om tips kring att hitta boende själv här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Sörensen-Ringi, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan