les roches - marbella - campus

Studera i Spanien - Studera i Crans-Montana, Studera i Marbella

Les Roches

Studera på Les Roches

Har du alltid varit intresserad av hotell- och besöksnäringsbranschen och vill plugga i ett av världens ledande länder inom området? Då är Les Roches helt klart alternativet för dig! Les Roches är nämligen en världskänd schweizisk högskola med fokus på hospitality-utbildningar. Här kan du välja att studera i Schweiz eller på deras campus i Marbella. Det sägs ofta att Schweiz är landet där hospitality-utbildningarna en gång startade. En examen från en schweizisk högskola ser alltså riktigt snyggt ut på ditt CV!   

Les Roches erbjuder sina studenter en väldigt hög nivå på utbildningarna. Detta i kombination med innovation, entreprenörskap och med praktiska inslag direkt från branschen. Här undervisas du av engagerade lärare, i mindre klasser. Allt för att du ska få bästa möjliga förberedelse inför arbetslivet. Alla utbildningar på Les Roches innehåller betald praktik, där du som student har stor chans till att kunna praktisera på välkända, ledande företag inom branschen. På examensdagen brukar i snitt 94% av studenterna fått ett eller flera jobberbjudanden. Det visar verkligen på den höga nivån av utbildning och vilka möjligheter praktikplatser leder till. 

Att studera på Les Roches innebär också att du studerar i en väldigt internationell miljö. På Les Roche studerar nästan 3000 studenter från över 100 olika länder världen över. Samtliga campus är modernt utformade, med fräscha lokaler och hög nivå på den tekniska utrustningen. Är du intresserad av att delta på aktiviteter och utflykter så arrangeras det kontinuerligt av skolan, under terminernas gång. En perfekt möjlighet till att få se din nya studieort på riktigt! 

4 skäl att studera på Les Roches

  • Betalda internship under utbildningen 
  • Bra ranking inom business och hospitality  
  • Välj mellan campus i soliga Marbella eller i Schweiz med närhet till Alperna  
  • Generösa stipendier för studenter som ansöker via Blueberry 

Studera på Les Roches i soliga Marbella  

Les Roches campus i Spanien är beläget i en av Europas lyxigaste turistorter, Marbella. Studerar du här så lever du i en av landets viktigaste turistorter, med en väldigt exklusiv prägel. Många större företag inom branschen finns här och du har goda chanser till bra praktikplatser. Marbella är även en av de mest solsäkra städerna i Spanien! Les Roches Marbella är ett väldigt fräscht campus och du som student har tillgång till deras moderna bibliotek, skolans fyra restauranger samt närliggande Manolo Santana Racquets Club, som erbjuder bra träningsmöjligheter i form av tennis, gym och pooler. Med fler en 80 nationaliteter representerade på campus så studerar du i en kulturell miljö, med klasskompisar från hela världen.  

Läs mer om campuset i Marbella här!

 

Studera på Les Roches i skidorten Crans-Montana, Schweiz

Les Roches – Schweiz  

Campuset i Schweiz har ett perfekt läge, med närhet till den berömda golf- och skidorten Crans-Montana, med en magisk vy över Alperna. Här studerar du i en modern miljö med välutvecklad teknisk utrustning. Vad sägs till exempel som ett VR-rum på campus? Eller varför inte besöka skolans restaurang och bar när du har tid över? Att studera i Schweiz innebär också att du studerar i ett land med stark ekonomi, vilket ofta leder till att man har goda jobbmöjligheter efter avslutad examen. I flera av de schweiziska städerna hittar du också huvudkontoren för världskända företag inom hotellbranschen och lyxindustrin.  

Läs mer om campuset i Schweiz här!

Utbildningar på Les Roches

I samarbete med Les Roches erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Bachelor Degree – 4 år
  • Master Degree – 1,5 år

Läs mer om utbildningar på Les Roches här.

Spana in Les Roches i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Studera i Marbella

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Marbella

Studera i Spanien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer