Bukchon Hanok Village i Seoul

Studera i Seoul

Studera utomlands i Seoul

Seoul är huvudstaden i Sydkorea. Här finner du en galen kompott av skyskrapor, tempel, gatumarknader och palats. Seoul är en av de största och mest befolkade städerna på jorden med cirka 10 miljoner invånare. Denna gigantiska stad är framröstad av studenter som en av de 10 främsta städerna att studera i, och erbjuder oändliga möjligheter för både resenärer och studenter. Med flyg tar du dig lätt till Japan och Kina.

Om du är intresserad av den koreanska kulturen, e-sport, shopping och att göra din varje dag till ett äventyr, kommer du att känna dig hemma här. Detta är k-popens huvudstad och här kan du besöka skivbolagens butiker och caféer där du kan köpa allt med k-pop-tema. För den som är historieintresserad, kan man ta en tur till Bakchok Hanuk Village, ett stadsområde som bevarats sen 1400-talet, eller ett av de enorma palats som ligger i staden.

Seoul en av de tryggaste städerna i världen, och du kan alltid fly stadslivet för en vandring i de närliggande bergen eller resa till havet. Det är inte konstigt att studenter stortrivs i Seoul!

College & Universitet

Studera i Seoul - Blueberrys utbud av skolor