Nu kan vi hjälpa dig till Vrije Universiteteit i Amsterdam

Oavsett om det handlar om att kunna mer om en specifik stad eller land, att följa inrikes och utrikespolitik för att veta hur studier utomlands kan se ut för dig eller hålla oss uppdaterade på nyheter från våra college och universitet världen över gör vi på Blueberry College & Universitet det gärna. Vi gör vårt yttersta för att du som student ska kunna få en så bra utlandsstudier som möjligt. Här senast har vi arbetat för att brädda vår portfolio och hitta nya, intressanta universitet och college för att kunna erbjuda dig som student en utlandstermin du sent kommer glömma. Vi har nu utökat vårt utbud av skolor med Vrije Universiteteit (VU) i vackra Amsterdam, Nederländerna.

Vrije Universiteit har blivit utsett till topp 100 i världen gällande forskning enligt Shanghai ranking 2018. I samarbete med Blueberry kan du välja att studera fristående kurser (Study Abroad) under 1-2 terminer och välja bland kurser från någon av alla dess institutioner; Art, Culture & History, Behavioural & Social Sciences, Computer Science, Mathematics & Business, Economics, Business & Law, Health & Movement, Language & Communication, Natural Sciences och Philosophy.

Känner du dig redo för en termin utomlands men inte vill åka till andra sidan jorden?

Läs mer om Vrije Universiteteit i Amsterdam idag! Påbörja studierna redan till hösten om du vill. Vi hjälper dig hela vägen.

Johanna Geidebäck

Previous Digital Media Coordinator