Förra veckan, fredag och lördag arrangerades Sveriges utlandsstudiemässa i Göteborg, Stockholm och online! På mässan deltog över 30 av våra partnerskolor samt många studenter som fick information för att ta steget att studera utomlands. 

Missade du mässan? Då kan vi glädja dig med att du nu kan ta del av de webbinarier som visades under den digitala mässan nedan. Håll även utkik på vår eventsida här för kommande event, bland annat kommer vi att arrangera en utlandsstudiemässa på plats i Göteborg, Stockholm och online, 22-23 september 2023, men såklart många andra event innan det!

Här är en liten recap från mässan på Kulturhuset i Stockholm! Missa inte att följa oss på Tiktok: @blueberrycollegeuni 🎓

@blueberrycollegeuni

Här kommer en recap på Sveriges Utlandsstudiemässa 2023! 🎓 #studerautomlands #blueberry #blueberrycollegeochuniversitet #blueberrystudent #studyabroad

♬ Flowers – Miley Cyrus

 Blueberrys Webbinarier:

Deltagande college & universitets webbinarier:

Australien

Europa

Nya Zeeland

USA

Har du frågor om utlandsstudier och vill ha rådgivning? Boka in kostnadsfri studievägledning här. Vi hjälper dig med alla dina funderingar och även med hela ansökningsprocessen inför dina utlandsstudier, helt gratis!

Johanna Aspeteg

Marketing Manager - Mammaledig