Sveriges utlandsstudiemässa arrangerades digitalt och på plats i Stockholm

I lördags anordnade vi vår första Hybridmässa – Digitalt och på plats i centrala Stockholm. Efter att ha anordnat digitala mässor de senaste två åren som blivit succé ville vi självklart behålla det digitala formatet. Och äntligen fick vi även chans att välkomna våra partneruniversitet till Stockholm! Över 35 av våra skolor deltog under dagen och många studiesugna besökare.

Den första delen av mässan arrangerades online i en plattform som låter besökaren gå in i en virtuell mässhall och ta del av utställares bås, broschyrer, videos och webbinarier, samt prata eller chatta med utställare. Helt enkelt det mesta som en vanlig mässa erbjuder!

Den andra delen av mässan arrangerades under eftermiddagen samma dag på Grev Turegatan 30 i Stockholm. Där fick studenter chans att träffa partners från våra skolor från världens alla hörn, tidigare studenter, CSN och College Scholarships USA (CSUSA).

Missade du mässan? Du kan ta del av webbinarer från den digitala mässan på den här sidan. I februari anordnar vi vår nästa stora mässa där våra partnerskolor deltar så håll utskick på vår eventsida här.

Johanna Aspeteg

Marketing Manager