Vinn en språkresa med Blueberry

Ta chansen och vinn en 1-veckas språkresa med Blueberry College & Universitet! 

Är du sugen på att resa i sommar och samtidigt fördjupa dig i språket och kulturen i Spanien? Då har du kommit rätt! 

Just nu har du chansen att vinna en gratis 1-veckas språkresa med boende och språkkurs inkluderat till härliga Malaga i Spanien. Lär dig spanska och skapa minnen för livet denna sommar! 

Tävlingsregler

För att vara med och tävla, behöver du: 

 • Följa @blueberrycollegeuniversitet på Instagram och Tiktok  
 • Gilla inlägget för tävlingen
 • Tagga 3 vänner & skriv en kort motivering om varför just du ska vinna i kommentarsfältet på inlägget för tävlingen!
 • Dela gärna inlägget på din egen story för en extra chans! 

Tävlingen pågår mellan 03.05.2024 och 23.05.2024 och vinnaren kommer att kontaktas av Blueberry i privat meddelande på Instagram den 27.05.2024

Specifikationer för vinst

I vinsten ingår:

 • En veckas språkkurs på Malaca Instituto i Malaga, Spanien
  20h intensivkurs från 27.07.2024 – 04.08.2024
 • Boende på skolans Campus i 6 nätter (söndag-lördag)
 • Halvpension (frukost och lunch på skolans campus, måndag-fredag)
 • Det enda du som vinnare själv behöver stå för är kostnaden för flyg och andra eventuella privata kostnader

Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor – Sociala medier

Villkor och regler för Blueberrys tävlingar i sociala medier.

 1. Tävlingen organiseras av Blueberry. Tävlingarna är inte på något sätt sponsrade, främjade, administrerade av eller knutna till Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok eller andra sociala medie-plattformar.
 2. När du deltar i tävlingarna godkänner du Blueberrys tävlingsregler, villkor och policy för personuppgiftsbehandling.
 3. Information om hur vi hanterar personuppgifter finns i vår Integritetspolicy.
 4. Facebookprofilen/Instagramprofilen/TikTok-profilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler. Fejkprofiler får ej delta i tävlingen.
 5. Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.
 6. Blueberry kan komma att be vinnaren att uppvisa identitetshandlingar, bevis om medborgarskap och ålder, för att kunna bekräfta att vinnaren är berättigad att delta i tävlingen.
 7. Om vinsten innefattar en resa, är vinnaren själv ansvarig för att säkerställa innehavande av giltiga resedokument som pass och visum.
 8. Tävlingen startar 03.05.2024 och stänger 23.05.2024 12.00 (CEST). Om ditt bidrag inte når Blueberry innan avsatt sluttid för tävlingen, kommer du inte att hålla Blueberry ansvarig för detta.
 9. Vi förbehåller oss rätten att ta bort och anmäla bidrag som bedöms vara olagliga eller på annat sätt vara etiskt eller moraliskt stötande/kränkande.
 10. Innefattar tävlingen att du ska skicka in ett tävlingsbidrag överlåter du genom ditt deltagande upphovsrätten avseende bidraget till Blueberry. Detta innebär bland annat att samtliga av dina rättigheter till bidraget upphör och att Blueberry får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Blueberrys normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 11. Genom att delta i tävlingen, bekräftar du att ditt tävlingsbidrag är ditt eget verk. Det är ditt ansvar att se till att ditt tävlingsbidrag inte överträder några tredjepartsrättigheter.
 12. Vinnaren utses av en jury inom Blueberry. Juryns beslut kan inte överklagas.
 13. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt bidrag på vår hemsida och annonserar/uppmärksammas bidraget i Blueberrys marknadsföring.
 14. Vinnaren utannonseras på Blueberrys Instagram, där vinnaren informeras om vinsten och ett privat meddelande kommer att skickas till vinnaren den 27.05.2024. Inom 7 dagar efter detta ska vinnaren via personligt meddelande uppge kontaktuppgifter för leverans av vinsten. Om inte vinnaren kontaktar Blueberry inom 7 dagar från offentliggörandet av vinnaren har Blueberry rätt att utse en ny vinnare.
 15. Vinsten är personlig och kan ej överlåtas till annan person.
 16. Vinsten kan inte tas ut i kontanter och inte bytas till andra produkter, presentkort eller ett likvärdig pris.
 17. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Andra avgifter och övriga kostnader som kan tillkomma i samband med vinsten (som inte uttryckligen ingår i prisbeskrivningen) betalas av vinnaren.
 18. Vinsten inkluderar en 1 veckas språkkurs med Blueberry på Malaca Instituto i Malaga med 20 timmars lektioner i spanska under en vecka, samt boende i privat rum under 6 nätter. Vinsten är enbart giltig att användas under utsatt datum, 27.07.2024 – 04.08.2024. I vinsten inkluderas INTE kostnader för flyg och andra kostnader som kan tillkomma. Värdet för vinsten är ca 7400 SEK. Vinsten organiseras Blueberry College & UniversitetKarlavägen 100A, 115 26 Stockholm.
 19. Du som vinnare ska dela med dig av content och bilder som Blueberry ber om, från din språkresa i syfte att marknadsföra tävlingen och Blueberrys språkresor.
 20. Eventuella ändringar av tävlingsvillkoren eller sluttiden för tävlingen kommer att publiceras på Blueberrys Instagram, och det är den tävlandes ansvar att hålla sig uppdaterad där.
 21. I den utsträckning som är tillåten enligt lag kommer Blueberry inte att vara ansvarig för någon förlust eller skada som uppkommer (inklusive men inte begränsat till indirekt eller följdskada) eller för personskada (inklusive dödsfall) som uppstår i samband med din deltagande i tävlingen och/eller relaterat till priset, förutom för eventuellt ansvar som inte kan uteslutas enligt lag (i vilket fall sådant ansvar är begränsat till den maximala omfattning som tillåts enligt lag). Arrangören kommer inte att ansvara för någon felaktig eller ofullständig information som kommuniceras i samband med tävlingen om bristen orsakas av någon orsak utanför arrangörens rimliga kontroll, inklusive utan begränsning tekniska fel eller fel. Du erkänner vidare och samtycker till att Blueberry endast organiserar denna tävling, inte priset, och är därför inte ansvarig för utförandet av tjänsterna som kan vinnas som pris i denna tävling av Blueberry.
 22. Vid krig, terrorism, undantagstillstånd, katastrof eller andra omständigheter som är utanför Blueberrys kontroll, förbehåller sig Blueberry rätten att ställa in, avsluta, ändra eller suspendera tävlingen.

Blueberrys tävlingsregler och villkor regleras i enlighet med svensk lag.