Studera design & mode i Rom på blueberry.nu

Studera i Rom

Studera i Rom i Italien

Nu har du chansen att studera i Rom, en av världens mest fängslande städer. Rom är en stad att bli förälskad i och har en unik charm som man måste uppleva för att förstå. Huvudstaden i Italien bär på en historia som ingen annan stad i världen kan matcha. Historien finns närvarande överallt och att gå runt i Rom känns som att gå runt i ett levande museum. Rom vimlar av majestätiska monument, inte minst från tiden då Romarriket var världens mittpunkt. Bara för att nämna en bråkdel av alla sevärdheter så hittar du här världsberömda Colosseum, Fontana di TreviForum Romanum, Castel Sant’Angelo, Peterskyrkan i Vatikanstaten, PantheonSpanska trappan och Altare della Patria (också kallad ”Bröllopstårtan”).

Rom är en av Europas största städer och här kan du vänta dig en riktigt hög puls blandad med italienarnas avslappnade livsstil. Du hittar god mat, ett oslagbart utbud av kultur- och musikupplevelser, mysiga uteserveringar, slingrande kullerstensgränder och ett livligt nattliv. Är du intresserad av sport kan du gå och se två av Italiens mest klassiska fotbollslag, ärkerivalerna Roma och Lazio. Här finns något för alla!

I Rom är design och mode oerhört stort och viktigt. Här skapas många trender och utbudet av lyxiga butiker och varumärken är enormt. Märken som Valentino, Bulgari och Fendi kommer alla från Rom. Självklart finns alla andra lyxvarumärken här också. Området runt spanska trappan med gator som bland annat Via Condotti ger en särskilt exklusiv känsla av att vara i hjärtat av modebranschen.

College & Universitet

Studera i Rom - Blueberrys utbud av skolor