Studera Social Media utomlands på blueberry.nu

Social Media

Studera Social Media utomlands

Nu för tiden är inte sociala medier och digital marknadsföring ett komplement till den huvudsakliga marknadsföringsstrategin. Mer och mer kretsar istället kring de digitala plattformarna och sociala medierna vilket givetvis hänger ihop med hur vi idag konsumerar media. Men det är inte helt lätt att nå fram till sina målgrupper eftersom konkurrensen och bruset blir större.

En professionell utbildning inom sociala medier och digital marknadsföring gör dig därför hett eftertraktad på arbetsmarknaden, till exempel i rollen som Social Media Manager. Söker du ett jobb inom media, kommunikation och marknadsföring idag är det underförstått att du tänker digitalt och är skicklig på sociala medier som bland annat Instagram, Facebook, YouTube, Snapchat och LinkedIn.

Skolorna Blueberry samarbetar med erbjuder både kortare kurser och längre program inom sociala medier och digital marknadsföring. Förutom de praktiska kunskaperna blir du också expert på strategi och analys av sociala medier och digitala marknadsföringsaktiviteter.

Den skolan vi speciellt vill lyfta fram här är University of California Los Angeles (UCLA) där du kan läsa ett certifikat som heter Marketing with concentration in Social Media and Web Analytics. Efter avslutad utbildning har du möjlighet att ansöka om ett OPT-visum som ger dig rätt att stanna kvar i USA och arbeta i ett år.

College & Universitet

Social Media - Blueberrys utbud av skolor