Studera Nutrition utomlands på blueberry.nu

Nutrition

Studera Nutrition utomlands

Nutrition (näringslära) är ett område på stark frammarsch och är ett mycket spännande ämne att studera. Du blir expert på många frågor som är högaktuella i dagens samhälle. Hur påverkas din kropp av det du stoppar i dig? Hur mycket frukt och grönt ska man egentligen äta? Vilka livsmedel innehåller kolhydrater, proteiner eller fett? Vad är nyttigt och onyttigt. Vad borde vi äta mer och mindre av?

Genom att studera näringslära så lär du dig mer om samband mellan kost och hälsa, kostvanor och näringsbehov. Du studerar även näringsämnen och metabolism. Nutrition som ämne är oerhört viktigt om man är intresserad av en karriär där kosthållningen är viktig, till exempel som dietist, kock eller idrottare.

Läs ett diplom inom Health Science på Australasian college of Natural Therapies med campus beläget mitt i storstäderna Sydney och Brisbane. Detta är en av Australiens ledande skolor inom hälsa, Nutrition, naturmedicin och massageterapi. Du kan läsa ett diplom på 1 år eller en hel utbildning på 4 år.

Du kan också studera fristående kurser 1-2 terminer som Study Abroad student på London South Bank University mitt i London. Du kan även studera en hel utbildning på skolan.Det här vara bara två exempel på skolor. Valmöjligheterna är oändliga och näringslära är ett ämne som är oerhört viktigt och kunskap inom området är behövs för människans utveckling. Varför inte börja redan idag?

College & Universitet

Nutrition - Blueberrys utbud av skolor