Studera i Los Angeles på CSU Fullerton på blueberry.nu

Studera i USA - Studera i Kalifornien, Studera i Los Angeles

California State University Fullerton

Studera på California State University Fullerton

Studera i hjärtat av Orange County på California State University Fullerton utanför Los Angeles. Via Blueberry kan du studera en eller två terminer Study Abroad samt hela Bachelor degrees eller Master degrees. Här kan du välja mellan 3 400 olika kurser på ett universitet med ett gott akademiskt rykte. Universitetet tillhör det statliga universitetssystemet och här får du hög kvalité på utbildningen till en jämförelsevis låg kostnad. På campusområdet hittar du också fräscha boendealternativ. Solen strålar från en klarblå himmel i princip året runt och centrum av drömmarnas Los Angeles ligger en kort biltur bort.

Orange County är en mysig och charmig del av Los Angeles-området och våra studenter älskar stämningen vid stränder som Newport Beach, Laguna Beach och Huntington Beach.

CSU Fullerton logo på blueberry.nu

4 skäl att studera på California State University Fullerton

  • Studera mitt i charmiga Orange County i Kalifornien.
  • Stort universitet med många kurser.
  • Enkelt att tillgodoräkna kurserna i en svensk examen.
  • Nära till stränder i världsklass, Downtown Los Angeles och San Diego.

Vackert campus med 35 000 studenter

CSU Fullerton är det största universitetet inom California State University-systemet med fler än 35 000 studenter. Campusområdet är otroligt vackert med blomstrande grönska och du hittar även apelsinträd där du kan ta en apelsin om du blir sugen. Skolan har moderna byggnader och faciliteter och här finns bibliotek, restauranger, gym, poolområde, datasalar samt mycket bra sportanläggningar. Universitetet har även ca 250 olika klubbar och studentorganisationer.

Staden Fullerton ligger en bit utanför Los Angeles i Orange County. Det är en trygg och säker stad med cirka 130 000 invånare. Här erbjuds du södra Kaliforniens soliga klimat med en medeltemperatur på 21 grader året om. På bara 30 minuter tar du dig till den vackra kustremsan med ca 6,5 km långa stränder. Ungefär lika lång tid tar det att åka bil till Los Angeles med allt vad denna mytomspunna stad har att erbjuda. Santa Monica, Venice Beach, Hollywood, Beverly Hills, Sunset Boulevard är bara några av alla attraktioner. Till nöjesparken Disneyland tar du dig på ungefär 15 minuter och på 1,5 timmes bilfärd når du San Diego.

CSU Fullerton grundades redan 1957 och har genom åren hunnit utbilda många framgångsrika studenter som idag har ledande positioner inom exempelvis affärsvärlden, amerikanska regeringen samt utbildningsväsendet. Kevin Costner är en av många kändisar som läst vid universitetet.

Utbildningar på CSU Fullerton

I samarbete med California State University Fullerton erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Bachelor’s degree – 4 år.
  • Master’s degree – 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna på California State University Fullerton här.

Spana in CSU Fullerton i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Jag tyckte jättemycket om Los Angeles och California State University Fullerton som universitet då de hade spännande kurser och bra professorer.

– Linnea T, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!
apelsin träd, orange county, kalifornien, solsken, mogna apelsiner, plocka, frukt

Vi åkte dit i hopp om att hitta vänner som inte såg ut, pratade och tänkte som vi och vi lyckades. Vänner för livet med helt andra bakgrunder och härkomster!

– Filip E, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!
Studera på CSU Fullerton som Blueberry studenten Filip, CSU Fullerton, ansök via blueberry.nu

Jag valde kurser som jag kunde tillgodoräkna i min utbildning vid Linköpings universitet, men det fanns även möjlighet att läsa kurser såsom surfing, golf, tennis eller dykning.

– Madeleine N, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!

Det är väldigt fina miljöer och nära till både fantastiska stränder och Downtown LA. Det finns obegränsat med aktiviteter att göra, som till exempel hiking och cykling. Det känns mer lugnt och avslappnat än Los Angeles men det finns många härliga uteställen!

– Isabelle L, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!
Studera utomlands i Kalifornien, delfiner, valar, vatten, CSU Fullerton, California State University Fullerton

Studera i Los Angeles

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i USA

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Julia Göransson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan