Nu är Blueberrys ambassadörer och stipendievinnare för 2018 utsedda! Under hösten och våren har vi mottagit massvis med ansökningar till vårt ambassadör-stipendium och vi vill rikta ett stort tack till alla er som delat med er och inspirerat oss med era berättelser och framtidsdrömmar om att studera utomlands.

Vi kan nu glatt meddela att vi har utsett två vinnare av Blueberrys ambassadör-stipendium 2018! Stort grattis säger vi till Simon Sternberg (Swinburne University, Borneo, Malaysia) och Felicia Karlsson (Santa Barbara City College, Santa Barbara, USA) som båda vinner 10 000 kr vardera att använda till sina utlandsstudier under hösten 2018. Under deras studietid utomlands kommer vi att kunna följa Simon och Felicia på deras instagram- konton @simonsternberg och @feliciamaja och på Blueberrys egna utlandsstudieblogg.

Vi önskar återigen Simon och Felicia ett stort grattis och vi ser spänt fram emot att följa deras studentliv i Malaysia och Kalifornien under hösten 2018.

Är du också intresserad av att söka stipendium för utlandsstudier så hittar du aktuella stipendier på vår college & universitet här.

Anton Berner

Previous Marketing Manager