Blueberrys ambassadörer för 2019 utsedda!

Under hösten och våren har vi mottagit överraskande många ansökningar till vårt ambassadör-stipendium. Vi är otroligt glada över det och vill rikta ett stort tack till alla er som delat med er och inspirerat oss med era mål och framtidsplaner om att studera utomlands.

Vi kan nu meddela att vi har utsett tre vinnare av Blueberrys ambassadör-stipendium 2019! Stort grattis säger vi till Josefine Gerhardsson (University of California, Los Angeles), Emerik Karlsson (London South Bank University) och Emma Ekström (Queensland University of Technology) som alla vinner 10 000 kr vardera att använda till sina utlandsstudier under hösten 2019. Under deras studietid utomlands kommer vi att kunna följa Emma, Josefine och Emerik på deras Instagramkonton: @emmaandreaekstrom, @joseflne och @emerikkarlsson. Emma och Emerik kommer att blogga i vår utlandsstudieblogg under sin tid utomlands och Josefine kommer blogga i sin egen blogg. Du kan redan nu börja följa Josefine henne här.

Vi önskar återigen Josefine, Emerik och Emma ett stort grattis och vi ser verkligen fram emot att följa deras studentliv i Kalifornien, London och Brisbane till sommaren och hösten 2019.

Från vänster: Emma Ekström, Josefine Gerhardsson och Emerik Karlsson.

 

Är du också intresserad av att söka stipendium för utlandsstudier så hittar du alla aktuella stipendier för våra college & universitet här.

Johanna Geidebäck

Previous Digital Media Coordinator