Ied Event - Isabelle Lind

Portfolioevent – Så skapar du en attraktiv portfolio

Portfolioevent – Hur du skapar en attraktiv portfolio & kniper drömjobbet i designbranschen

Vill du arbeta i designbranschen men undrar hur du ska gå tillväga? Onsdag den 23:e mars anordnar Blueberry ett portfolioevent i samarbete med Isabelle Lind och den välkända designskolan Istituto Europeo Di Design (IED).

Tidigare studenten och egenföretagaren Isabelle Lind, deltar via länk direkt från Milano och berättar om tiden som designstudent och ger tips och råd för dig som funderar på att studera design. Isabelle är verksam som konsult inom marknadsföring, design och som stylist och under eventet berättar hon om sin spännande karriärbana, från anställd till egenföretagare, och och sist men inte minst – hur du skapar en attraktiv portfolio för att knipa drömjobbet! Blueberry informerar även om hur du går tillväga när du vill studera design och en representant från IED kommer hålla en presentation om skolan och svara på frågor om designstudier i Italien och Spanien!

Tid: Onsdagen den 23:e mars, kl. 17.00-ca 18.00.
Plats: Online via Zoom.

Delta på eventet via denna länk

Vad: Lyssna till egenföretagaren Isabelle Lind som tidigare studerat på IED och berättar kring sin tid på skolan, livet i Milano, samt ger tips på hur du skapar en portfolio som ger dig drömjobbet! IED informerar om skolan och Blueberry berättar om ansökningsprocessen och hur du går tillväga för att studera design utomlands! Självklart är det helt kostnadsfritt att delta.