Studera utomlands och få en Associate Degree, USA, Kanada, Australien, Bachelor, plugga utomlands,

Vad innebär Associate Degree?

Vad innebär Associate Degrees?

Associate Degree finns främst i USA och betyder att du studerar 2 år på college och de 2 sista åren på ett universitet. Detta är populärt bland amerikanarna själva eftersom det ofta blir betydligt billigare. Blueberry har nära samarbeten med ett antal college som har avtal med många universitet och som hjälper dig söka vidare efter de 2 första åren. Du kan också ta en Bachelor på 3 år genom studier på Santa Barbara City College i Kalifornien i kombination med Antioch University.

Våra college och universitet där du kan läsa Associate Degrees

Blogginlägg – Marie tog tag i drömmarna med en Associates Degree i Acting for Film från NYFA!

Den är väldigt intensiv. Man har 3 terminer under ett kalenderår så det finns inget sommarlov. Det låter väldigt hårt men jag tycker det är bra. Man tappar aldrig fokus och jag kände personligen att det motiverade mig mer.

Läs inlägget!
marie studerar acting utomlands

Blogginlägg – Frida läste till mäklare på två år via De Anza College!

Jag läser Business Administration här på De Anza College, utöver mina Business Classes tar jag på sidan av kurser inom Real Estate för att kunna få mitt Real Estate License och det är mitt absoluta favoritämne!

Läs inlägget!

Osäker på vilken typ av utbildning som passar just dig? Kontakta oss med dina frågor eller boka in en gratis studierådgivning!

Kontakta oss