Hej alla läsare!

Mitt namn är Hanna Hjalmar och jag är en 23-årig aktiv tjej från Västerås. Jag har fått den stora äran att vara en av två ambassadörer för Blueberry under höstterminen och jag befinner mig just nu i Seoul, Sydkorea på Hanyang University.

Det är lite mer än fyra veckor sedan jag landade i Sydkorea och det har inte varit en lugn stund sedan dess. Jag och två till tjejer från Sverige har försökt att upptäcka det mesta sedan vi landade. Vi har vandrat runt på Seouls gator som aldrig gör oss besvikna eller slutar överraska oss. Vid varje gata finns små caféer och restauranger, en blandning mellan små butiker och höga skyskrapor. Här finns allt du kan tänka dig och lite till. Det finns så mycket att se och göra vilket gör att man aldrig har en tråkig stund här.

 

 

Hanyang University

Utöver själva staden, som jag är helt förälskad i, så är även skolans område helt fantastiskt. Det finns fullt med byggnader som fyller Hanyangs campus med liv och på skolans food court käkar vi lunch nästan varje dag. På lektionerna får man vara väldigt delaktig vilket väcker ens intresse ännu mer och ger en chansen att prata med och träffa studenter från andra länder.

På Hanyang University studerar jag tre olika kurser inom marknadsföring, en kurs i koreansk kultur och en kurs i det koreanska språket. Jag har även lyxen att mina lektioner startar efter lunch varje dag, så man hinner plugga, träna eller upptäcka staden på förmiddagarna. Skolan har en lugn och stor lounge där man kan sätta sig för att plugga, en plats där jag och mina kompisar hänger nästan varje dag.

Första veckorna i den stora staden Seoul och på Hanyang University har varit helt fantastiska och jag ser fram emot mina kommande tre månader här i Sydkorea.

 

 

Vill ni se fler bilder eller videos kan ni kika in på min Instagram: @hannahjalmar eller på min
TikTok: @hannahjalmar

 

 

Hanna Hjalmar

Hanna.Hjalmar