Studera till lärare utomlands på blueberry.nu

Educator

Studera Education utomlands

Nu har du chansen att studera till lärare på college och universitet utomlands. Vill du vara en förebild och leda andra i rätt riktning är lärarutbildningarna utomlands ett perfekt val. Alla våra skolor arbetar för att utbildningen i deras respektive länder ska vara uppdaterad och alltid innehålla de senaste forskningsrönen och pedagogikerna. Det gör att du kan få en mycket modern lärarutbildning på hög nivå inom många olika områden.

OBS! För att kunna arbeta som lärare i Sverige med en utländsk examen kan du behöva ansöka om en lärarlegitimation.

Det finns många bra universitet med lärarutbildningar i Blueberrys stora utbud av skolor. Nedan ger vi några tips på populära skolor.

Är du nyfiken på att veta hur det amerikanska college-livet ser ut? Är det verkligen som på film? Om du väljer att studera på California State University San Marcos så är svaret ja!

Studerar du kanske på universitet eller högskola i Sverige och vill läsa en Study Abroad med fristående kurser i en eller två terminer? Eller vill du läsa en hel utbildning? Oavsett vilket kan vi rekommendera det innovativa och ledande universitetet University of Wollongong söder om Sydney i Australien som har mycket bra rykte.

College & Universitet

Educator - Blueberrys utbud av skolor