Plugga i London i England på blueberry.nu

Studera i London

Studera utomlands i London

London i England är världsstaden och supermetropolen som inte lämnar någon oberörd. Det unika med London är att staden med nästan 9 miljoner invånare lyckas behålla sin unika brittiska charm och trevliga atmosfär. Det finns massor av fina gamla byggnader, mysiga gränder och otroligt många parker. Du har alltid nära till en klassisk engelsk pub med härliga människor och avslappnad atmosfär.

Blueberrys studenter stortrivs att studera i London och det är inte så konstigt, det finns alltid något nytt att upptäcka! Utbudet av shopping, restauranger, kultur, parker och trädgårdar, nöjen, uteliv och sport är i princip obegränsat. Musikscenen är enorm och det finns alltid något att se, oavsett om du letar efter det okända bandet som väntar på sitt genombrott eller vill gå på konsert på Wembley Stadium med 90 000 andra. Att se en musikal i London är också ett måste då London har en av de bästa musikalscenerna i världen.

Modehuvudstaden London

London är en av världens modehuvudstäder och många kända varumärken kommer härifrån. Men oavsett om du är en fashionista eller letar fynd så erbjuder London allt du någonsin kan vilja ha i shoppingväg. Oxford Street är en given favorit med sina 300 butiker. I London hittar du allt från exklusiva märkesbutiker och lyxvaruhus som Harrods till second hand-butiker och marknader där du kan göra riktiga fynd. Det finns något för alla plånböcker!

Det stora kulturutbudet i London

När du studerar i London kommer du märka hur stort utbudet av kulturupplevelser är. Några av de mest klassiska är Big Ben, Buckingham Palace, Trafalgar Square,  Hyde Park, Piccadilly Circus, British Museum, St. Paul’s Cathedral, Tower Bridge, Tower of London, Westminster Abbey och vaxmuseet Madame Tussauds. Du kan inte heller studera i London utan att ta en rundtur i London Eye med sin smått otroliga utsikt över staden.

Sporten i London

Om du gillar fotboll finns det ingen stad i världen som kan erbjuda dig lika mycket som London. Faktum är att även du som inte gillar fotboll borde se en match i Premier League bara för att uppleva den alldeles speciella stämningen på arenan och uppladdningen på pubarna nära matcharenan på matchdagen! Här finns legendariska storklubbar som Arsenal, Tottenham, Chelsea och West Ham och klassiska uppstickare som Queens Park Rangers, Crystal Palace, Millwall och Fulham. Se hela listan över vilka klubbar du kan gå och se här.

Blueberry hjälper dig kostnadsfritt att välja ett college eller universitet i London utifrån dina önskemål och framtidsdrömmar. Vi hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

College & Universitet

Studera i London - Blueberrys utbud av skolor