Studera i England i Bristol på blueberry.nu

Studera i Bristol

Studera utomlands i Bristol

Bristol i sydvästra England är Englands sjätte största stad och har på senare år blivit känd för sitt livliga studentliv. Genom Bristol flyter floden Avon och längs den hittar du mängder av mysiga pubar och restauranger. De kreativa branscherna är stora i Bristol och därför passar det perfekt att du via Blueberry studera på en av Europas ledande musikhögskolor BIMM i Bristol. Musikscenen i Bristol är en av Englands mest unika och utstickande. Här är relationen mellan konst och musik väldigt stark och det finns en utbredd underground-kultur. Bristol associeras också ofta med Electronica-genren Trip-hop. Bristol är perfekt för dig som vill upptäcka något nytt och annorlunda med andra ord!

Bristol är ett av Englands populäraste turistmål och det finns sannerligen mycket att titta på. Bristols katedral från 1100-talet är storslagen och det finns gått om fina byggnader och gammal arkitektur. Bristol har också en rik maritim historia och härifrån avseglade förr i tiden många skepp som skulle utforska världen. Bristol har tagit väl hand om sin historia och moderniserar saker och ting med stil. De gamla packhusen nere i hamnen är nu fyllda med barer, restauranger och butiker i området Harbourside.

Runtom Bristol finns det mycket att se. Wales huvudstad Cardiff ligger en kort tågresa bort och den unika gamla romerska spa-orten Bath med alla sina romerska bad ligger utanför Bristol. Vill du spendera en helg i en av världens härligaste metropoler så ligger London bara 2,5 timmar bort med tåg.

College & Universitet

Studera i Bristol - Blueberrys utbud av skolor