Utbildningar

Utbildningar på University of Portsmouth

I samarbete med University of Portsmouth erbjuder Blueberry ett stort utbud av spännande ämnen och kurser, både på grundnivå och på högre nivå. Här kan du välja mellan 200 olika kandidatprogram, 150 masterprogram och 65 forskningsprogram. Den starkaste inriktningen är programmet sports science, som har rankats som den allra bästa i Storbritannien. Även utbildningarna inom kriminologi, sociologi, grafisk design och mode-textil är alla med på Storbritanniens topp-tio lista. Här hittar du en lista på skolans olika program.

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad-student på University of Portsmouth läser du fristående kurser under en eller två terminer. Du kan välja från ett brett utbud av kurser ifrån ämnesområden som tex Business, Technology, Social Science, Health, Creative Industries och Humanities. För att läsa fristående kurser vid University of Portsmouth behöver du ha studerat minst ett år på ett svenskt universitet/högskola.

Hela kursutbudet för Study Abroad hittar du här.
Datum & priser hittar du här.

Bachelor’s Degree – 3 till 4 år

Du kan välja att studera en hel utbildning bland ett brett utbud av program och kurser under tre eller fyra år på University of Portsmouth. Du kan antingen bli färdig med din utbildning på tre år eller välja att lägga till betald praktik under det tredje året för att sedan gå tillbaka och läsa klart ditt sista år på utbildningen.

Några av de populäraste inriktningarna är:

  • Business and Management
  • Criminology and Criminal Justice
  • Digital Marketing
  • Fashion Marketing
  • Psychology

Datum och priser för Bachelor’s degree hittar du här.

Master’s Degree – 1 till 2 år

University of Portsmouth erbjuder även utbildningar på en högre nivå, master degrees. Dessa vänder sig till dig som redan har en svensk/internationell kandidatexamen och vill utöka dina kunskaper på en mer avancerad nivå. 

Några av de mest populära inriktningarna på masternivå är:

  • Business and Management
  • Fashion Marketing
  • Intelligence

Datum och priser för Master’s degree hittar du här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Lars Garvik, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan