Acting

Studera Acting utomlands

Drömmer du om att bli skådespelare i de stora filmerna och på de stora teaterscenerna? Nu har du chansen att studera på några av världen bästa film- och skådespelarskolor i bland annat USA och Australien.

Skådespeleri och Drama är ett fantastiskt ämne där du lär dig så mycket mer än att bara stå på scen eller framför kameran. Många drömmer om att få medverka i den senaste filmen från Hollywood och för att nå dit krävs såväl teoretiska som praktiska kunskaper inom skådespeleri.

Skådespelarskolorna vi arbetar med erbjuder skådespelarutbildningar anpassade för att du ska få de verktyg som krävs för en lyckad skådespelarkarriär. De skickliga och uppskattade lärarna har dessutom själva varit eller är fortfarande aktiva i branschen och kan ge dig värdefulla råd och tips.

University of California Los Angeles (UCLA) i Los Angeles kan du läsa ett mycket populärt certifikat i Acting. Efter avslutade studier har du möjlighet att ansöka om ett OPT-visum som ger dig rätt att stanna och arbeta i USA under ett år.

Även New York Film Academy erbjuder prestigefyllda utbildningar inom Acting som ger dig behörighet för att ansöka om ett OPT-visum. New York Film Academy finns både i New York och precis vid Hollywood i Los Angeles.

College & Universitet

Acting - Blueberrys utbud av skolor