Studera i Tokyo i Japan på blueberry.nu

Studera i Tokyo

Studera i Tokyo

Här pratar vi puls! Japans enorma huvudstad Tokyo bjuder på energi, folkliv och kontraster så det räcker och blir över. Tokyo är en av världens största städer med över 35 miljoner invånare i storstadsområdet och staden lämnar ingen oberörd med sina neonljus och oslagbara utbud av nöjen. Det är en smältdegel som blandar det moderna och västerländska med det traditionella och österländska. Bered dig på många märkliga och oförklarliga upplevelser i denna galna stad!

I Tokyo finns det inte bara ett centrum utan flera. De största skyskraporna och det allra mest intensiva nattlivet hittar du i stadsdelen Shinjuku. De allra bästa musikupplevelserna hittar du i Roppongi. I Harajuku och Shibuya hittar du riktigt bra och prisvärd shopping och i världsberömda stadsdelen Ginza höjs ribban med riktigt lyxiga affärer. Är du ute efter elektronik har du också kommit helt rätt. Det som inte finns i Akihabara Electric Town finns förmodligen inte. Det finns många fler stadsdelar med sin helt egna atmosfär och unika utbud så du kommer alltid ha något nytt att se som student i Tokyo.

Med hjälp av Blueberry kan du studera på Temple University Japan som tillhör det amerikanska universitetet Temple University från Philadelphia. Utbildningarna är på engelska men du får också chansen att lära dig det japanska språket. Ta chansen att göra något unikt och ovanligt av dina utlandsstudier!

Lär dig både det japanska språket och den japanska kulturen på Kudan Institute of Japanese Language and Culture. Du får följa med på utflykter och får utforska Tokyo på ett unikt sätt. Du får testa att skriva japansk kalligrafi och lära dig hur de traditionella teceremonierna går till, och mycket mer. Om du sedan vill stanna kvar i Japan hjälper Kudan Institute sina studenter att hitta jobb! Både som deltidsjobb medan du studerar och heltidsjobb när du är klar med utbildningen. En unik chans!

KAI Japanese Language School får du chansen att lära dig japanska grundligt, skräddarsytt till din nivå, och de har med åren blivit en av de mer erkända språkskolorna i Japan. Campus ligger supercentralt, mitt i det populära området Shinjuku i Tokyo, samtidigt som alla Tokyos sevärdheter bara är en kort tunnelbaneresa bort! Samtidigt som man lär sig språket lär man sig mycket om den japanska kulturen. Skolan arrangerar ofta utflykter för sina elever, som till exempel grillkvällar, sumobrottning, teceremonier, fester med mera. Som student på KAI får man verkligen en djupdykning i det japanska språket och kulturen.

College & Universitet

Studera i Tokyo - Blueberrys utbud av skolor