Studera i Tokyo i Japan på blueberry.nu

Studera i Tokyo

Studera i Tokyo

Här pratar vi puls! Japans enorma huvudstad Tokyo bjuder på energi, folkliv och kontraster så det räcker och blir över. Tokyo är en av världens största städer med över 35 miljoner invånare i storstadsområdet och staden lämnar ingen oberörd med sina neonljus och oslagbara utbud av nöjen. Det är en smältdegel som blandar det moderna och västerländska med det traditionella och österländska. Bered dig på många märkliga och oförklarliga upplevelser i denna galna stad!

I Tokyo finns det inte bara ett centrum utan flera. De största skyskraporna och det allra mest intensiva nattlivet hittar du i stadsdelen Shinjuku. De allra bästa musikupplevelserna hittar du i Roppongi. I Harajuku och Shibuya hittar du riktigt bra och prisvärd shopping och i världsberömda stadsdelen Ginza höjs ribban med riktigt lyxiga affärer. Är du ute efter elektronik har du också kommit helt rätt. Det som inte finns i Akihabara Electric Town finns förmodligen inte. Det finns många fler stadsdelar med sin helt egna atmosfär och unika utbud så du kommer alltid ha något nytt att se som student i Tokyo.

Med hjälp av Blueberry kan du studera på Temple University Japan som tillhör det amerikanska universitetet Temple University från Philadelphia. Utbildningarna är på engelska men du får också chansen att lära dig det japanska språket. Ta chansen att göra något unikt och ovanligt av dina utlandsstudier!

College & Universitet

Studera i Tokyo - Blueberrys utbud av skolor