Tokyo business district

Boende

Boende på KAI Japanese Language School

KAI Japanese Language School kan erbjuda sina studenter boende under studietiden. Du kan välja om du vill bo i share house, economy hotel eller i en värdfamilj.

Share House

Som student på KAI får du boende arrangerat genom skolan. Du kan välja att bo i ett delat boende – ett så kallat ”Share House”. Här har du ditt eget sovrum och delar vardagsrum/kök och andra faciliteter med andra. Hyrespriset för att bo i Share House är en engångsavgift på JPY 20 000 och sedan från JPY 36 000 (cirka 2 500 SEK) per månad.

Economy Hotel

Du kan också välja att bo på ett studenthotell med andra studenter, där man har sitt eget sovrum och badrum, men inget kök. Hyrespriset för att bo på hotellet är en engångsavgift på JPY 20 000 (cirka 1 600 SEK) och sedan JPY 6 154 (cirka 430 SEK) per natt.

Värdfamilj

Du kan också välja att bo hos en värdfamilj. Då blir du placerad i en japansk familj och får chansen att vara en del av den japanska vardagen på ett autentiskt sätt – en utmärkt möjlighet att fördjupa din förståelse för det japanska språket och kulturen.

Avgiften för att bo hos en värdfamilj är en engångsavgift på JPY 20 000 (cirka 1 600 SEK) och sedan JPY 5 390 (cirka 380 SEK) per natt. Det inkluderar frukost och middag.

För mer information om boende kan du läsa här.

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan