Studera på Borneo

Ställ en fråga/Ansök här!

Ställ din fråga eller kom igång med en ansökan till Swinburne University of Technology Borneo

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Swinburne University of Technology Borneo ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med minst C eller mer i Engelska 5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 60 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

Sista ansökningsdatum

För kursstart i september så är sista ansökningsdag den 15 maj.
För kursstart i februari så är sista ansökningsdag den 15 december.

Vi rekommenderar dock att du söker minst 5 månader innan terminsstart för att hinna med visumansökan och alla steg i processen.

Angående visum

För att få studentvisum till Malaysia behöver du först få ett visumunderlag skickat till dig från malaysiska immigrationsverket, för att sedan besöka malaysiska ambassaden i Stockholm och få ditt visum. Det här visumunderlaget, som kallas VAL kommer inte att skickas till dig förrän tidigast 2 veckor innan kursstart.

Det här innebär att du kommer behöva planera in ett besök på malaysiska ambassaden i Stockholm efter att du har fått visumunderlaget, dvs 2 veckor innan kursstart som tidigast. När du har fått visumunderlaget bokar du in en tid för besök på ambassaden och får troligtvis visumet på plats, beroende på hur mycket de har att göra.

Vi kommer att följa upp med mer detaljerad information kring hur visumansökan till Malaysia går till när du har ansökt och blivit antagen till skolan.

Angående flygbiljetter rekommenderar vi på Blueberry alltid att man väntar med att boka flyg till att visumet har blivit godkänt. I det här fallet blir det tyvärr väldigt tätt inpå kursstart, så du får avgöra själv vad som blir bäst. Om du bokat flygbiljetter innan visumet är godkänt så rekommenderar vi starkt att boka flyg som går att om/avboka, ifall det mot förmodan skulle uppstå problem med visumet.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort med nästa steg! 

Ställ din fråga eller kom igång med en ansökan!

Vill du direkt boka en gratis studierådgivning, klicka här! Kom ihåg att kolla din skräppost då våra mail tyvärr hamnar där ibland.