Studera till socionom utomlands på blueberry.nu

Social Work

Studera Social Work utomlands

Är du genuint intresserad av att hjälpa människor och göra en insats i samhället är socionom rätt yrke för dig. Det här passar perfekt för dig som vill ha mer kunskap om hur sociala problem uppkommer och vilka resurser och insatser man kan ta till för att minska problemen.  Vanliga arbeten för en socionom är biståndshandläggare, personalansvarig, socialsekreterare och kurator. Valmöjligheterna är många.

Blueberry har flera skolor som erbjuder hela utbildningar inom Social Work. Läser du kanske redan idag en kandidatexamen inom socionomi eller motsvarande ämne och längtar efter att byta studiemiljö? Då kan en utlandstermin passa dig perfekt. På så vis bygger du på din kunskapsbank och får även en internationell syn inom ämne som väger tungt på CV:t.

Om du är intresserad av att läsa en hel kandidat- eller masterexamen så är Edith Cowan University ett perfekt val för dig. Universitetet ligger i soliga PerthAustraliens västkust. Det går självklart även bra att läsa fristående kurser inom Social Work här.

College & Universitet

Social Work - Blueberrys utbud av skolor