Studera Psychology & Psykologi utomlands på blueberry.nu

Psychology

Studera Psychology utomlands

Psykologi är läran om människans beteende, tankar, känslor och samspel med andra människor. Det är lätt att dra förhastade slutsatser om andra människor baserat på hur de beter sig och psykologin hjälper oss att på ett vetenskapligt sätt utmana de slutsatserna. Vill du utveckla ditt och andras tankemönster? Tycker du att människans hjärna är oändligt fascinerande och vill fördjupa dig i varför vi agerar som vi gör? Då är psykologi ett ämne som passar dig. Det är inte bara otroligt intressant, du får även privilegiet att hjälpa andra människor må bättre om du jobbar som till exempel psykolog.

University of Auckland i Nya Zeeland erbjuder dig att läsa 1-2 terminer med fristående kurser eller en hel utbildning inom psykologi. Landet är känt för sin vackra natur och det finns många upplevelser och äventyr att utforska! Auckland är dessutom Nya Zeelands största stad så du får även storstadslivet!

Vill du kanske istället njuta av USA:s stränder och det riktiga amerikanska collegelivet? Självklart finns det ett alternativ för det också. Santa Barbara City College i Kalifornien är ett riktigt bra val! Här kan du läsa en eller två terminer av fristående kurser. Du har även möjlighet att läsa två år på Santa Barbara och sen ta ut en Associate Degree. Med den examen kan du söka dig vidare till ett amerikanskt universitet för att läsa en hel kandidatexamen.

College & Universitet

Psychology - Blueberrys utbud av skolor