Vattenfall i djungeln

Studera i San José

Studera utomlands i San José

Mitt i Costa Rica ligger den färgsprakande huvudstaden San José. I staden bor ca 1 miljon invånare, vilket gör det till den största staden i landet. San José är full av studenter och invånarna välkomnar vänligt internationella studenter och turister från alla världens hörn! Här kan du studera på det populära universitetet Universidad LCI Veritas.

San José bjuder på tropisk värme året om, vackra historiska byggnader och ett rikt kulturellt liv med bra utbud på museer och härliga parker. Staden är också särskilt känd för sitt nattliv. Hit lockas både lokalbefolkning och turister till ett stort utbud av barer och nattklubbar man sällan tröttnar på.

Mitt i staden ligger den populära marknaden El Mercado Sentral. Här hittar du allt från mat, färska exotiska frukter, smycken och kläder i en svårslagen atmosfär. Shoppingutbudet är också förvånansvärt bra i staden och gillar du street och surf-stilen har du hittat helt rätt.

San José är ingen kuststad, men förbindelserna till närliggande paradisstränder är mycket bra! På ca 3 timmar med buss tar du dig till den karibiska kusten där du kan njuta av tropiskt strandliv.

College & Universitet

Studera i San José - Blueberrys utbud av skolor