Fototävling med fokus på utlandsstudier – Delta & vinn presentkort!

En av Blueberrys partnerorganisationer SISA (Swedish International Students and Alumni) anordnar just nu en spännande fototävling tillsammans med den kreativa organisationen Fleet of Creators. Vem som helst kan delta och det är väldigt enkelt att skicka in sitt bidrag. Tävlingen går ut på att deltagare lägger upp sitt fotobidrag på Instagram, taggar SISA och Fleet of Creators i bildtexten, samt använder hashtagen #Mittutbyte.

Temat för tävlingen är En plats där jag vill vara just nu. Du som har studerat utomlands kan skicka in ett foto som har tagits under studietiden där du studerade. Om du ännu inte har studerat utomlands så kan fotobidraget vara från en plats utomlands där du skulle vilja studera i framtiden.

De två bästa bidragen vinner en presentcheck hos Bokus till ett värde av 500 kr! Andra platsen vinner ett tröstpris även i form av Bokus presentcheck på 300 kr.

Missa inte att delta! Läs mer här.

Vilka är SISA?

För dig som söker andra svenskar som också delar erfarenheten av att ha studerat utomlands är SISA den perfekta föreningen för dig att bli medlem i! SISA är en ideell förening som syftar till att förena utlandsstuderande svenskar. Genom nätverk, utlandsfrämjande och påverkan driver föreningen utlandsstudier bland svenskar framåt. SISA anordnar bland annat sociala evenemang där svenska utlandsstudenter förs samman genom till exempel AWs, studiemässor, spelkvällar, sommarfester och mycket mer. Du kan läsa mer och bli medlem hos SISA kostnadsfritt via SISAs hemsida.

 

Johanna Aspeteg

Marketing Manager - Mammaledig