Tidigare Blueberrystudenten Anna läste Bachelor of Commerce, double majoring in Marketing and Management på Edith Cowan University (ECU) i Perth. Idag bor hon kvar i Australien och arbetar som Events and Marketing Manager på ECU.

Anna trivs minst sagt bra i Perth och med sitt arbete på universitetet! I denna spännande webbinar-serie delar hon med sig om sin erfarenhet om hur det är att plugga i Australien och i Perth. Hon bjuder på massor tips och råd – perfekt för dig som är sugen på att flytta till Australien för studier!

I första webbinardelen får du bl.a. svar på varför valet föll på just ECU, hur man går tillväga för att välja universitet och vad man ska tänka på inför studier i just Australien.

I den andra delen av webbinarserien får vi veta hur en vanlig dag som student kan se ut, hur mycket det kostar att leva och bo i Perth, om man behöver ha bil och hur man hittar boende i Australien och mycket mer!

Hur är det när man anländer till Perth för studier? Och hur är första dagarna på universitetet? Det får du veta i den här videon där Anna guidar dig genom det tillsammans med hjälp av två vänner. Se videon nedan (webinar series del 3) för att inspireras av livet som student i härliga Perth!

Har du frågor om studier på Edith Cowan University eller generella funderingar rörande studier i Australien? Tveka inte att höra av dig!

Vill du göra som Anna? Läs mer om Edith Cowan University eller skicka in din ansökan här!

Johanna Aspeteg

Marketing Manager - Mammaledig