Jag älskar dig på 12 olika språk

Per Liestam, 11 feb, 2009

På söndag är det dags för Alla hjärtans dag, eller Valentine’s day som det kallas i USA. Kanske håller du på för fullt och planerar romantiska middagar och presenter. Eller kanske är du en av dem som ignorerar den här typen av ”helgdagar”. Om du inte har några planer för vad du ska göra på eftermiddagen den 14 februari så är du hursomhelst välkommen på Blueberrys mässa om arbete, språkresor och universitetsstudier utomlands. Kanske funderar du och din partner på att åka och studera tillsammans på någon mysig ort? Om du är singel är utlandsstudier ofta ett perfekt sätt att träffa nya bekantskaper. Titta gärna förbi! Mässan äger rum på Iva Konferenscenter, Grev Turegatan 16 i Stockholm. Vi bjuder alla besökare på rabatter, latte och blåbärsmuffins.

Om du redan har utländska vänner som du vill skicka en Valentine’s hälsning till så lär vi dig här hur man säger jag älskar dig på våra tolv olika studiespråk:

Vill du veta vad jag älskar dig heter på fler språk och även höra hur det uttalas så kan du besöka Omniglot, en bra sajt om världens olika språk och alfabet.

Per Liestam

Previous Marketing Manager