Hej allihop!

Min första tid i USA har varit lite hektisk, men äntligen så börjar allt falla på plats! Anledningen till detta är för att jag valt att göra en transfer till Berkeley College i New York istället. Tidigare har jag pluggat på Santa Monica College i Los Angeles men valde i sista sekund att söka till Berkeley istället då det alltid varit en dröm att bo i New York och kände att det lockade mig mer.

Jag såg att Berkeley fortfarande hade öppet för ansökningar, valde att söka och jag kom in!! Det var absolut en process att få ordning på allting men Blueberry har varit en enormt stor hjälp och trygghet under hela ansökningsprocessen. Dem har svarat på alla frågor jag haft angående bytet av skola, bland annat avräkning av kurser som jag tidigare läst på SMC och att söka stipendium som skolan erbjuder, och mycket mer!

Hur som helst så fick jag med Blueberrys hjälp tillslut ordning på allting, fick till och med stipendiet och är nu i New York!! Precis som tidigare skall jag fortsätta studera Fashion Merchandising & Management men nu på Berkeley College istället.

Just nu håller jag på att landa i att jag är här i New York & hitta någonstans att bo. Skolan började även nu i veckan och hittills är jag så nöjd med både lärare och klasser. Är så taggad på att komma in i en vardag här och dela med mig mer av detta!

Detta var iallafall en liten uppdatering för nu och jag kommer som sagt att dela med mig av mitt liv och studierna här i New York, både här på bloggen och min Instagram där ni kan hitta mig på @nathaliebjurstrom. Hoppas att ni är lika taggade som jag!!

 

Nathalie Bjurström

Tidigare student på Berkeley College