Nu har vi haft reading week och fått vila upp oss inför sista veckorna av första terminen på ICMP!

Reading week är alltså som ett ”höstlov” ungefär. Lärarna får chansen att summera det vi gjort hittills och be oss elever om feedback på vad dom kan göra bättre i fortsättningen. Dom planerar även våra inlämningar vi ska hinna med innan nyårsskiftet. Så under denna vecka har vi elever fått vila upp oss helt enkelt.

   

Mina föräldrar kom hit och hälsade på under denna vecka så jag visade dom runt i staden och hann fota väldigt mycket. Det är så otroligt vackert här på hösten alltså. Och nu mot jul kommer det bli så mysigt. Dom har redan börjat pynta i centrala London! Jag övar även för fullt inför Lucia med Londonswedes. Vi övar varje vecka och det närmar sig med stormsteg. Tiden går alldeles för fort nu jag önskar man kunde sakta ner den liiiitegran.

Här har jag två bilder från besöket på Harrods. Otroligt fint där och nu har även dom börjat med sitt julpynt! Mys<33

(Otroligt god mat där! Rekommenderar starkt att gå dit och äta!)

 

 

 

Jag tog även med Mamma och Pappa till Buckingham Palace för att se ”changing of guards”. Det var faktiskt väldigt häftigt. Jag har redan varit på Buckingham Palace men jag har inte sett vaktbytet. Jag tycker det är väldigt fascinerande och intressant med kungligheter och allt som har med historia och göra. Så jag kommer gå tillbaka och kolla på det igen definitivt !:)

Vi åkte även till Notting Hill för att kolla på bokhandeln i filmen ”Notting hill” som är så populär. Vi gick även runt på marknaden där och dit måste jag fler gånger till! Det fanns så mycket mat och godsaker att jag hade kunnat stanna i flera timmar där haha!

Jag köpte mig en hatt där efter gatan mot bokhandeln. Eftersom jag älskar countrymusik och spelar och sjunger det själv så tänkte jag ”varför inte en hatt på det också”? Jag tycker om den jätte mycket och kommer ha den på mig hela tiden nu haha!

Hörrni, det var det jag hade och säga om mina första november dagar! Tack för att ni läser och ta hand om er där ute!

 

♡ Instagram:  @mariahlmgren

 

Maria Dufström Holmgren

Blueberryambassadör