Hej på er! (Redan!) En månad sedan jag skrev ett inlägg och massvis med saker har hänt sen dess!

 

ICMP

Jag har börjat komma igång med skolan och det känns jätte bra hittills! Vi jobbar varje vecka med musicbusiness, notläsning, scenspråk, uppträdande och sångövningar. Allt känns otroligt bra och framförallt helt rätt. Jag kan inte förstå att jag redan är halvvägs genom första terminen på skolan. Det har gått så otroligt fort. Som man brukar säga ”Tiden går fort när man har roligt”. Och roligt har jag!

Som jag skrev i rubriken ”Sjunga, äta, sova…repeat!” Så ser det ut för det mesta och jag älskar det!

Utanför skolan

Jag har hunnit göra massa andra saker utanför skolan också. Jag har varit på museum, olika ”Open mics”, utforskat och ätit god mat! Jag har även kommit med i årets Lucia kör med londonswedes och det ska bli så otroligt kul! Jag längtar så mycket till julen och speciellt att få uppleva December månad just här. Jag har hört så mycket om London att dom pyntar upp staden så fint med allt julpynt.

Juste!
Jag har även köpt en ny gitarr! Jag kände att det var dags att köpa en för att kunna ta med mig på olika event och uppträda!

Tyvärr så råkade jag på en grov förkylning och va sängliggandes en vecka. Jag missade tyvärr roliga event med min klass och saker jag hade kunnat fotografera och visa för er. Som tur var hade jag inte Covid! Det går tydligen runt en förkylning på skolan så jag var inte så förvånad att jag skulle bli sjuk då många i min klass blev det.

Nu är det ny månad och nya möjligheter som jag ser framemot! Can’t wait!! Ta hand om er och tack för ni läst mitt lilla inlägg!
Kram

 

 

 

Maria Dufström Holmgren

Blueberryambassadör