Hej igen!

Jag har snart gått 2 månader på Berkeley College här i New York, tiden går snabbt när man har kul!! Plugget har tagit upp mycket av min tid och nu i Oktober är det fullt upp med midterm-tentor. Men planerar man plugget för veckan så har man definitivt mycket tid över till annat utanför skolan till att upptäcka New York eller hänga med vänner.

Här är några av alla grejer jag har hunnit med sedan sist!

Som sagt så har jag haft skola & pluggat. Bilden nedan är från en av mina fashion klasser, där jag lär mig om olika textiler, osv.

Picknick och promenad i Central Park.

Besökt rooftop-barer.

Vart på Amerikansk bio, som är så mycket bättre än svensk bio ;) Det har även blivit några utekvällar här och där.

Jag bor i en lägenhet på Wall St med tre super snälla tjejer från USA, där jag har mitt eget rum. I lägenhetshuset finns även en rooftop, gym, basketplan, lounge area där man kan plugga, etc. Rummet var omöblerat så det fick bli en eller två svängar till Ikea i Brooklyn & köpa madrass, säng, osv till mitt rum.

Jag bor nära Brooklyn Bridge så jag var såklart tvungen att ta en promenad över bron.

Det Finns så mycket bra restauranger här i New York och jag älskar brunch mat så det har blivit en del brunchande också. Det har även blivit många luncher och plugg stunder i Bryant Park som ligger precis intill skolan.

Något som det också finns gott om här i New York är vintage / second hand butiker och jag har kollat in några av dem. Jag hittade också en super cool posterbutik i Tribeca där jag köpte posters till mitt rum.

Det börjar äntligen bli höst här i New York nu, så mysigt! Och nu till helgen är det Halloween vilket är stort här i USA, så då blir det halloweenfester!

Glöm inte att följa mig på Instagram där ni får ta del mer av mitt liv här i New York – @nathaliebjurstrom

 

 

 

Nathalie Bjurström

Tidigare student på Berkeley College