Spetsa din kunskap inom valfritt ämne på UTS!

Är du intresserad av att läsa en gratiskurs online och få mer kunskap inom särskilda ämnen eller känner du dig bara allmänt uttråkad under dessa tider? I så fall har jag ett riktigt bra tips till dig!

University of Technology Sydney (UTS) erbjuder en mängd olika gratiskurser online. Ett perfekt tillfälle för dig som vill testa på lite olika ämnen samtidigt som du får ett smakprov på hur det är att studera i Australien och på UTS. Lektionerna sker online och längden varierar mellan en timme och tio timmar. Helt perfekt om du sitter hemma och har tråkigt.

Tanken med “free taster courses” är att du själv ska styra över vad och när du vill lära dig. Lärarna är experter inom de valda ämnena och kurserna är utformade för att hålla dig i framkanten av samhällets utveckling. Exempel på tillgängliga kurser online är Problem solving, The Mind Behind the Money – an Introduction to Behavioural Economics och Get ready for Blockchain. Två kurser som lockade mig som jag kan tipsa om är Making decisions in uncertainty och Measuring social impact.

Här hittar du hela utbudet av UTS gratiskurser.

Använd det här tillfället för att spetsa din kunskap inom valfritt ämne, helt gratis! Har du tråkigt i virustiderna är det även en perfekt möjlighet att vara produktiv. Du kanske lär dig mycket nytt och hittar något du vill studera i framtiden, eller du kanske till och med blir så pass intresserad av kurserna på UTS att du åker till hela vägen till Sydney för att studera i framtiden, vem vet?

Sydney

Har du några frågor eller vill prata mer med oss, kontakta Blueberry idag! Känner du att du är intresserad av mer än en onlinekurs, läs mer om UTS här!

Ia Dillner

Tidigare Praktikant