Vinnaren av Blueberrys studera utomlands stipendium är utsedd!

Vi på Blueberry vill att alla ska ha möjlighet att studera utomlands, oavsett ekonomisk bakgrund och inför hösten erbjöd vi ett studera utomlands stipendium. Det var öppet för alla att ansöka till oavsett utbildning och oavsett om man sökt genom Blueberry eller på annat sätt. Vi har nu utsett höstens stipendiat och det är….

Filip Hedlund – Study Abroad student på RMIT University 🎉

Filip studerar i vanliga fall på Linköpings universitet där han läser en Politices kandiat samt en ekonomie kandidat med inriktning mot nationalekonomi. Hans mål i framtiden är att få arbeta internationellt: ”Målet är att få arbeta med investeringar på det internationella planet och få vara med att forma framtiden genom hållbara beslut som är gränsöverskridande och som gynnar individen, samhället och miljön. Detta kommer RMIT säkerligen vara med och bidra till med hänsyn till kursernas kvalité som överenstämmer med mina förväntningar.”

Vinnarmotiveringen

Grattis säger vi till Filip, som på ett övertygande sätt har förmedlat sina stora ambitioner och varför utlandsstudier kommer att vara en betydelsefull erfarenhet i hans framtida karriär. Detta för att nå sitt mål att arbeta med internationell ekonomi för att göra en meningsfull och hållbar inverkan på samhället såväl som individer. Han motiverar varför just RMIT University kompletterar hans nuvarande utbildning på Linköpings Universitet och ger ett praktiskt och internationellt inslag, samt hur studierna i Australien bidrar till att forma hans framtid i en positiv riktning. Detta både när det gäller möjlighet till en internationell karriär och på ett personligt plan. Vidare lyfter han hur stipendiet ger ökad frihet att fokusera helhjärtat på studierna och samtidigt få ut det mesta av studietiden i Melbourne. 

Kolla in vår intervju med Filip där han berättar mer om sin utbildning, varför valet föll på RMIT University och Melbourne samt hur man skriver en övertygande stipendiumansökan!

Vill du söka stipendium för dina utlandsstudier? Kolla in vilka av våra skolor som erbjuder stipendium här.

Intresserad av att veta mer om RMIT University? Läs mer om RMIT här.

Johanna Aspeteg

Marketing Manager - Mammaledig