Geneva Business School Examensdag

Mitt namn är Sabina och jobbar som Area Manager här på Blueberry. Låt mig dela med mig av mitt senaste äventyr – ett otroligt skolbesök på Geneva Business School i Geneve, som toppades med inbjudan till deras magiska examensdag!

Geneva Business School imponerade omedelbart med sitt pulserande och inkluderande campus. Studenter från olika delar av världen skapade en atmosfär av kulturell mångfald, vilket förbereder studenter för den globala affärsarenan. En sak som stod ut var Geneva Business School’s engagemang för att förbereda studenter för framgång från första dagen. Genom praktikplatser, gästföreläsare från näringslivet och en stark koppling till affärsnätverk, strävar skolan efter att bygga broar mellan klassrummet och den verkliga affärsverksamheten.

Höjdpunkten var utan tvekan inbjudan till Geneva Business Schools examensdag. Att vara där när dessa studenter, fyllda med stolthet och framgång, kastade sina examenshattar var en ära. Glädjen och stoltheten i luften var smittande och gjorde dagen oförglömlig.

Examensdagen var inte bara en avslutning utan en början på nya äventyr. Jag kunde känna gemenskapen och känslan av att dessa studenter nu är redo att erövra affärsvärlden!

Så, om du letar efter en plats där utbildning blir till äventyr och framtidens affärsledare formas, då är Geneva Business School platsen att vara på! 🌟

Här kan du läsa mer om studier på Geneva Business School.

Sabina Fernandez

Admissions Specialist