Studera i Perth i Australien på blueberry.nu

Studera i Perth

Studera utomlands i Perth

Western Australias pulserande huvudstad Perth i Australien är en välbevarad hemlighet. Perth brukar kallas världens mest isolerade storstad eftersom den ligger längst ut på västkusten med närmaste grannstad cirka 200 mil bort. Det gör Perth till en helt unik stad med en helt egen kultur och mentalitet. Många som åker hit förälskar sig i staden, inte minst för att det är den soligaste storstaden i Australien med riktigt bra väder året om. Allt man behöver finns här helt enkelt.

Perth ligger fridfullt vid Swan River där de karaktäristiska svarta svanarna har gett namn åt floden. Indiska oceanen gnistrar inbjudande och viskar om allt som du kan göra här. Dyka vid vackra korallrev, simma med busiga delfiner, glida fram på vågorna på surfbrädan eller varför inte i segelbåt.

The Outback kontrar med vildmarksupplevelser i världsklass så som klättring, vandring och vilda djur. Den inte fullt så äventyrliga kan packa picknick-korgen och ta sig till en av Perths utomhusbiografer för att avnjuta en film under bar himmel.

Fremantle, en förort till Perth, har varje vecka marknader där kryddor, kläder, tavlor, smycken, frukt och grönsaker trängs i en salig blandning av färger, ljud och dofter. Väl värt ett besök.

Perth har en lång universitetstradition och redan i början på 1900-talet hittade studenter hit och gör det än i dag. Perth är en av Australiens populäraste studentstäder och via Blueberry kan du studera på flera college & universitet.

College & Universitet

Studera i Perth - Blueberrys utbud av skolor