Studera i Sunshine Coast i Australien på blueberry.nu

Studera i Sunshine Coast

Studera utomlands i Sunshine Coast

Sunshine Coast. Det hörs ju på namnet att det inte kan gå fel. Med en avundsvärd livsstil, äkta surfkultur och laid-back atmosfär bjuder Sunshine Coast i Australien in dig till ett äventyr för både hjärta och själ.

På Australiens östkust, cirka en timme norr om Brisbane breder The Sunshine Coast ut sig. Man kan säga att denna kust har samma fördelar som mer kända Gold Coast men med en mer genuin och laid back atmosfär. Strandlivet och surfingen finns här, den naturliga skönheten och det fantastiska vädret likaså, men i ett lugnare tempo, med mindre glamour och mer hjärta. Så glöm flashiga barer och klubbar för en stund och omfamna enkelt australiensiskt beachlife. Du kommer gilla det. For sure.

Med en till synes perfekt blandning av kust och land har Sunshine Coast ett oändligt utbud av aktiviteter. Lär dig surfa, vandra i regnskog, paddla kanot, spela golf – oavsett vad du vill göra har du allt längs denna otroligt vackra kustremsa. Fraser Islands fantasilandskap med sanddyner, turkost vatten och tät regnskog är ett paradis för den som är äventyrligt lagd, men även perfekt för en dag på stranden:

Vi vill också rekommendera Noosa, en av Australiens charmigaste strandorter vid en nationalpark som löper längs havet och ofattbart fina stränder. Från Sunshine Coast har du inte heller alltför långt att resa till Whitsunday Islands, ett måste när du studerar i Australien!

Det kan som sagt inte gå fel!

College & Universitet

Studera i Sunshine Coast - Blueberrys utbud av skolor