Studera i Newcastle i Australien på blueberry.nu

Studera i Newcastle

Studera utomlands i Newcastle

Newcastle ligger på Australiens östkust, två timmar från metropolen Sydney. Newcastle är en charmig mellanstor stad med Stilla Havet som närmsta granne. Det finns gått om fina stränder och strandpromenaden sträcker sig hela fem kilometer längs vattnet. Längs den hittar du trivsamma restauranger, joggingturer eller picknick i gräset till oslagbar utsikt.

Beacherna i Newcastle glittrar ikapp. Nobbies Beach är den kändaste stranden med sin karaktäristiska fyr Nobbies Lighthouse längst ut på udden. Andra populära stränder värda att nämna är Bar Beach, Redhead Beach, Newcastle Beach och Dudley Beach. Tio minuter från Newcastle ligger naturreservatet Blackbutt Reserve där du kan upptäcka Australiens unika djurliv.

Newcastle är en levande studentstad med en avslappnad livsstil. Blueberrys studenter som studerat i Newcastle är väldigt nöjda med sin upplevelse både i staden Newcastle och på universitetet University of Newcastle.

Det är inte konstigt att University of Newcastle är populärt. Förutom hög kvalitet på utbildningarna ligger campusområdet Callaghan på 140 hektar av äkta Australiskt bushland, med en närhet till staden och stränder som gör läget till något av det bästa i Australien. Det är dessutom ett av Australiens mest prisvärda universitet oavsett om du vill studera 1-2 terminer på Study Abroad eller om du vill läsa hela program. Att studera här kostar helt enkelt mindre än på många andra platser i Australien utan att man tummar på livskvaliteten eller utbildningsnivån!

TIPS! The Shoot Out 24 Hour Filmmaking Festival hålls i juli varje år i Newcastle. Här samlas filmbranschen under festivalliknande former och under 24 hektiska timmar skapar man en film tillsammans.

College & Universitet

Studera i Newcastle - Blueberrys utbud av skolor