Studera smyckesdesign & Jewelry Design utomlands på blueberry.nu

Jewelry Design

Studera Jewelry Design utomlands

Ringar som förtrollar, halsband som förför. Många har som dröm eller hobby att arbeta med smycken och design av smycken. Att designa fina smycken är verkligen en konst och ett hantverk. När du studerar smyckesdesign utomlands får du steg för steg arbeta med former, färg och material för att starta din egen karriär inom smyckesdesign.

Prestigefyllda designskolan Lorenzo de’ Medici i italienska Florens ger dig en historisk och inspirerande miljö att lära dig smyckesdesign i.

Du kan också studera en 3-årig Bachelor’s Degree i Jewelry Design på välrenommerade designskolan Istituto Europeo Di Design Italien, passande nog i den exklusiva designstaden Milano. Det första året ägnas då åt grunderna i yrket. Under andra och tredje året utvecklar du och bygger in din egen personlighet i dina arbeten och när utbildningen är klar kommer du ha en imponerande portfolio som bas.

Du kan också läsa en Study Abroad-termin på San Diego State University i Kalifornien och läsa Jewelry Design som en av flera kurser. Denna kurs kan du sen kombinera med andra typer av designkurser och på fritiden kan du surfa, shoppa och leva livet i Kaliforniens kanske trevligaste stad.

College & Universitet

Jewelry Design - Blueberrys utbud av skolor