Studera Web Design utomlands på blueberry.nu

Web Design

Studera Web Design utomlands

Webbdesign är otroligt viktigt i alla företag, myndigheter och organisationer. En snygg och funktionell hemsida blir viktigare och viktigare. Därför har du som utbildar dig till Webbdesigner ett mycket bra utgångsläge på arbetsmarknaden. Med spetskompetens om hur man designar hemsidor kan du arbeta som allt från webb- och IT-ansvarig på ett mindre företag till konsult på en webbyrå eller designer på stora företag inom såväl privat och statlig verksamhet.

Du har flera alternativ när det kommer till att studera Webbdesign utomlands. Du kan gå en kandidatexamen i Web Design på exempelvis Academy of Information Technology i Sydney. Detta kan du också göra på flera av de stora universiteten i Australien, England, Nya Zeeland och USA.

Studera en diplomutbildning på 6 månader upp till 1 år. Det kan du göra på exempelvis TAFE Queensland i Australien, CATC Design School i Sydney i Australien och UCLA i Kalifornien. Eller välja att studera 1-2 terminer med fristående kurser inom webbdesign på en mängd olika universitet.

College & Universitet

Web Design - Blueberrys utbud av skolor